Erkölcsileg elfogadható egy nőtől, ha megpróbálja tönkretenni az életét annak, aki megerőszakolta, miután az már letöltötte a büntetését?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 09:20
61/71 anonim válasza:
Azert nagyon ne orulj. En a ficko helyeben biztos megkeresnelek es megkoszonnem neked, amit csinaltal.
62/71 A kérdező kommentje:
Arról már gondoskodtam, a volt menyasszonyával és a bátyjával élek jelenleg, aki a minap már földhöz vágta egyszer, mikor jött könyörögni.
2013. okt. 30. 19:02
63/71 anonim válasza:
Faxa... Komolyan beteg vagy. De tudod, nem csak ugy lehet am valakinek tonkrevagni az eletet, ha megeroszakoljak, vagy megverik. A lelki terror rosszabb.
64/71 A kérdező kommentje:
Tudom, ezt csináltam én is.
2013. okt. 30. 19:07
65/71 anonim válasza:
Akkor sok boldogsagot az elkovetkezendo jopar ev lelki terrorjanak elviselesehez.
66/71 A kérdező kommentje:
Tudom, ezt csináltam én is. Mondjuk neki kevés esze van, hogy ezt alkalmazza. Lehet, hogy próbálkozni fog valamivel, de ha túlélem, ő nagyon hosszú ideig ülni fog.
2013. okt. 30. 19:09
67/71 anonim válasza:
Mit kell tulelni? Hogy pl minden aldott nap megjelenik latotavolsagban es kovet mindenhova? Egy ujjal nem kell hozzaderni es megis kesz leszel. pl....
68/71 A kérdező kommentje:
Azt magyarázom, hogy ő ehhez hülye. Ha próbálkozik valamivel, az testi erőszak lesz, azzal pedig börtönbe juttatom.
Ha mégis lelki terrorral próbálkozna, hát legyen, az én lelkemet már megölte, nem tehet ellennem semmit. Én viszont visszaámadthatok.
2013. okt. 30. 19:15
69/71 A kérdező kommentje:
Öngyilkos lett.
2014. jan. 19. 18:19
70/71 anonim válasza:
Eddig is gondoltam, hogy kamu a kérdésed, most már biztos.
Minek így cseszektetni az embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!