Erkölcsileg elfogadható egy nőtől, ha megpróbálja tönkretenni az életét annak, aki megerőszakolta, miután az már letöltötte a büntetését?
Igen, szörnyű amit tett, és tényleg borzalmas lehetett átélni.
Csak a tisztánlátás végett kérdem,
- Mégis mit kértél engesztelésül amit nem volt hajlandó megtenni?
- Mennyit kellett volna ülnie, hogy azt mondd, h az már elég büntetés?
- Neked attól mi lesz jobb h tönkreteszed a kapcsolatát?
- Ha esetleg bepöccent és megfojt egy sötét sikátorban akkor is megéri neked az elégtétel?
-Azt kértem, hogy tetováltassa magára a tettét egy jól látható helyre.
-20 év minimum.
-Igen, jobb lesz. Boldoggá fog tenni, ez biztos.
-Megéri, már nem érdekel, ha meghalok. Hat éve nincs normális emberi kapcsolatom senkivel, nekem már mindegy.
elhiszem, hogy fáj meg szar volt, de az hogy emiatt gyak gyűlötlet töltse ki az életed, az már nem normális.
látszik hogy ezt nem dolgoztad még fel, és úgy látom nem is akarod. szerintem menj pszichológusboz, mert ahogy te gondolkodsz az már beteges.
nem foghatod erre az egy dologra az elcseszett életed. amit kértél az sem százas, (ha tényleg megbánta) akkor hiba lenne valakit egy életre megbélyegezni. nem haltál bele, nem nyomorodtál le egy életre testileg.(hallottál az agyonvert és tömegesen megerőszakolt indiai lányokról? - ehhez képes te hol vagy?)
egyetértek abban h az új nője nem tudja, szintén nem korrekt, de lehet hogy még nem érzi elég stabilnak ahhoz h elmondja.
az eset előtt is ennyire gonosz voltál? ennyire örömet jelentett mások szenvedése?
magadat hergeled ebbe a dologba, igen én is ismertem olyan lányt akit szintén megerőszakoltak, de neki eszébe se jutott volna az elkövetőt keresni, meg haverkodni a menyasszonyával.
még 1:
"nincs másod" - konkrétan mit vett eltőled amit visszalapsz azzal h bántott? önbecsülésed? előtte se lehetett sok, ha ennyire ezen pörögsz? a szüzességed? plaszitkiával megoldható. az életcélod cserélted le erre (ha volt egyáltalán)? vagy mit?
ha ennyire akarsz tenni valamit akkor tessék:
citáld polgári peres bíróság elé annak rendje és módja szerint. pereld el a gatyáját, hívd ki az ertéelklubot meg a blikket. ha már csinálsz valamit akkor meg csináld korrekten,
De nem kaptam semmi kártérítést, én nem kaptam semmit.
Azt akarom, hogy ő hozzon rendbe mindent, mert ő juttatott idáig. Kötelessége volna törődni velem, ha megbánta, fel kellene fognia, hogy az én érdekeim fontosabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!