Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lehet ez, hogy nem...

Miért lehet ez, hogy nem szívesen megyek el egyedül boltba, visszatart egy érzés?

Figyelt kérdés

Nem szívesen megyek be egyedül itt a településemen egyik boltba se (kisebb boltok vannak csak). Mindig az az érzésem ott, hogy azt hiszik az eladók, pénztárosok, hogy el akarok lopni valamit, de ez ez érzés csak, lehet eszükbe se jut ilyesmi. Szóval, hogy bizalmatlanul tekintenek rám.

A másik, meg hogy attól tartok, hogy összetalálkozok olyan ismerősökkel, akikkel nem akarnék, vagy az anyám ismerőseivel, akiket én nem ismerek, csak ők engem, és elég félősnek gondolnak. Pedig ez nem félősség, én nem félek tőlük, hanem utálom őket valamiért.

De ezek az érzések csak ezen a településen vannak bennem, ahol lakok. Máshol jóval simábban bemegyek egy boltba, lazábban tudok az utcán is sétálni, nem zavar az emberek közelsége, csak itt a településemen.

Ezeknek mi lehet az oka, boltban miért van bennem olyan érzés, és miért utálhatom ennyire a településen élő embereket?

2013. aug. 29. 09:40
 1/1 anonim válasza:
Kicsit paranoiásnak tűnsz.
2013. aug. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!