Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Igaz az, hogy aki a múltban...

Igaz az, hogy aki a múltban él annak nincs se jelene, se jövöje? Szerintem igen

Figyelt kérdés

Mindig arra gondolok , hogy mi lett volna ha , akkor ha 10 évvel ezelött megcsókolom azt a lányt , vagy mi lett volna akkor ha nem úgy reagálok arra az egészre ...

Mi lett volna ha ? Sokkal jobban alakultak volna a dolgaim szerintem, és az az igazság hogy már nagyon nagyon régen volt , de még mindig eszembe jut az adott helyzet, hogy mi is volt , és ha visszamehetnék az idöben ...

Mostanában meg már semmmi sem az igazi

2009. okt. 30. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem is

mostanában én is egyre többet agyalok az ilyen dolgokon

mi lett volna ha:

nem oda járok suliba ahová járok?

nem ismertem volna meg a barátaimat?

ha nem utasítom el a szeretett srácot?

stb ésmég sorolhatnám

legalább nekünk is lenne egy életmenünk mint a Távkapcs c. filmben :) ide oda tudnál utazni a múltban szerintem tökjó :D

2009. okt. 30. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
:D jah , de nekem elég lenne egy idögép is :P
2009. okt. 30. 18:44
 3/6 anonim válasza:
velem is állandóan ez van csak ilyeneken agyalok és h mi lenne ha lenne időgép! Istenem milyne jó lenne annyi dolgot csinálnék másképp :S
2009. okt. 30. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
én is állandóan a múlton agyalok, h mi lett volna ha... de úgysem tudok semmit csinálni :(
2009. okt. 30. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
igaz, de van hogy a jelen egy hordó fos, a jövő még rosszabb, és akkor már inkább a múlt. :)
2009. okt. 30. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Eckhart Tolle megtanított, hogy csak jelen számít. Könyve "a most hatalma" meg más hasonlók. Én inkább a jövőben éltem éveken át, aztán mégis minden másképp lett, az idő meg elment potyára. A dolgok úgyis mindig másképp vannak. A múlt elmúlt, tehát nincs. A jövő még nem jött el, tehát az sincs. Csak a jelen van.
2009. okt. 30. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!