Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Megcsináljam...

Mit csináljak? Megcsináljam amit kérnek v épp az a gáz?

Figyelt kérdés

2 osztálytársam 2 hónapja folyamatosan egy kis dologért nyavajog, hogy vegyek már nekik.. pedig ők is megtudják..

nemtudom, hogy vegyek nekik, mert télleg kis semmi pénz, vagy ne..

de félek hogy ha veszek csicskának/balkenak gondolnának..

de ha nem akkor meg tovább nyavajognak, és nem akarok velük rosszba lenni

2009. okt. 29. 11:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
kösz.. tök igazad van.. ha ennyire érdekel, leírom privátba mit akarnak vetetni..
2009. nov. 1. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen érdekel, mert látom, hogy ugyanazt a tréfát űzik veled, mint velem is tették a középsuliban. Privit ugye az emailom közt tudom elolvasni?
2009. nov. 1. 13:49
 13/15 A kérdező kommentje:
szerintem igen, de ne írj vissza e-mailt mert nem tudom a postafiúkom PWjét :D
2009. nov. 1. 13:54
 14/15 anonim ***** válasza:
neee...12:55 vagyokXD Ez kamu kérdés?:D Mellesleg azt hittem lány a kérdező. Hát figy, egyre megy, az állításom továbbra is fenntartom. Tök mindegy hány forintról van szó és miről, nem vagy a csicskájuk,vegyél meg ők,csak heccelnek, hogy meddig tudják nálad feszegetni a határokat.
2009. nov. 1. 14:07
 15/15 A kérdező kommentje:
neeem kamu télleg ilyen hülyéék.. és neeeem fogom megvennii :D csak érdekelt mit válaszoltok :D
2009. nov. 1. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!