Mit csináljak? Megcsináljam amit kérnek v épp az a gáz?
2 osztálytársam 2 hónapja folyamatosan egy kis dologért nyavajog, hogy vegyek már nekik.. pedig ők is megtudják..
nemtudom, hogy vegyek nekik, mert télleg kis semmi pénz, vagy ne..
de félek hogy ha veszek csicskának/balkenak gondolnának..
de ha nem akkor meg tovább nyavajognak, és nem akarok velük rosszba lenni
csak oszt társak, nem vagyok annyira jóban.. és ezért nem is vettem nekik eddig, mert tudtam hogy csak ki akarnak röhögni, de már kezd nagyon az idegeimre menni, hogy folyamatosan nyavajognak..
hogy mondjam meg nekik hogy hagyjanak már békén ezzel, úgy, hogy nem küldöm el őket a p***ába? vis inkább normálisan..
csak 2 hónapja ismerem őket, és nem akarok velük összeveszni, sőt.. szeretnék jóba lenni, mert a stílusuk nagyon tetszik és jófejek is..(ráadásul osztályba még haverom sincs, nemhogy barátom)
igaz, hogy csütörtökön kicsit megbántottak, de megkérdeztem azt miért mondták, és igazuk is van..
csak ez a kis hülyeség zavar nagyon és szerintem ők is vmi próbának szánták ezt.. igaz gólyatáborba is mondták hogy majd hozzak nekik, de szülinapra gondoltam..
ezért nem szeretnék összeveszni velük..
nem írom le, mert ha meglátják a kérdést, már azért is szánalmas leszek mert kiírtam...
amm kis szarság..
és nem fogok nekik venni, ha már eddig se vettem.. majd kapnak szülinapra és örüljenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!