Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Megcsináljam...

Mit csináljak? Megcsináljam amit kérnek v épp az a gáz?

Figyelt kérdés

2 osztálytársam 2 hónapja folyamatosan egy kis dologért nyavajog, hogy vegyek már nekik.. pedig ők is megtudják..

nemtudom, hogy vegyek nekik, mert télleg kis semmi pénz, vagy ne..

de félek hogy ha veszek csicskának/balkenak gondolnának..

de ha nem akkor meg tovább nyavajognak, és nem akarok velük rosszba lenni

2009. okt. 29. 11:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát ha csak simán osztálytársak, akkor ne!!! Csak nevetségessé akarnak tenni! Ha a (igaz)barátaid,akkoer kedveskedhetsz nekik, de ha nem akkor csak nyavalyogjanak!:D
2009. okt. 29. 11:43
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem értem miért akarják veled megvetetni. Ne azért legyenek a barátaid, mert veszel nekik ezt-azt. Nem ezen múlik a barátság. És ha ez miatt nem akarnak veled barátkozni, hagyd a fenébe őket, nem is voltak soha a barátaid, csak úgy tettek. Ne hagyj magadból bolondot csinálni.
2009. okt. 29. 12:13
 3/15 A kérdező kommentje:

csak oszt társak, nem vagyok annyira jóban.. és ezért nem is vettem nekik eddig, mert tudtam hogy csak ki akarnak röhögni, de már kezd nagyon az idegeimre menni, hogy folyamatosan nyavajognak..

hogy mondjam meg nekik hogy hagyjanak már békén ezzel, úgy, hogy nem küldöm el őket a p***ába? vis inkább normálisan..

2009. okt. 29. 21:54
 4/15 A kérdező kommentje:

csak 2 hónapja ismerem őket, és nem akarok velük összeveszni, sőt.. szeretnék jóba lenni, mert a stílusuk nagyon tetszik és jófejek is..(ráadásul osztályba még haverom sincs, nemhogy barátom)

igaz, hogy csütörtökön kicsit megbántottak, de megkérdeztem azt miért mondták, és igazuk is van..

csak ez a kis hülyeség zavar nagyon és szerintem ők is vmi próbának szánták ezt.. igaz gólyatáborba is mondták hogy majd hozzak nekik, de szülinapra gondoltam..

ezért nem szeretnék összeveszni velük..

2009. okt. 29. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Ne csináld! Az ilyenek csak szivatni akarnak, nem lesznek soha a haverjaid. Próbálj inkább más barátokat keresni, akkor majd ők is leszállnak rólad.
2009. okt. 31. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:
Ne ne vedd meg. Küld el öket melegebb éghajlatra ha igazi barátok nem fognak pattogni.
2009. okt. 31. 21:09
 7/15 anonim válasza:
mit kell venned?
2009. nov. 1. 03:31
 8/15 A kérdező kommentje:

nem írom le, mert ha meglátják a kérdést, már azért is szánalmas leszek mert kiírtam...

amm kis szarság..

és nem fogok nekik venni, ha már eddig se vettem.. majd kapnak szülinapra és örüljenek :D

2009. nov. 1. 09:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szard már le őket! Nem látod hogy csak nevetségessé akarnak tenni mert látják hogy téged meg tudnak fogni? Engem ugyanígy szivattak középsuliba. Most már tuti elküldeném őket melegebb éghajlatra. Ha cigiről, óvszerről vagy ilyesmiről van szó, semmiképp nem, mondd meg nekik hogy neked is van kezed meg pénzed, vedd meg magad,nehogy már a te időd meg a pénzed rabolják. Amugy meg látják, hogy barátkozni akarsz, jóban akarsz lenni velük, mert ők "menőbbek" mint te, és ott fognak csicskáztatni és megalázni ahol csak tudnak. És ha te be is csicskulsz nekik, akkor megérdemled. Ne csináld meg nekik, sőt messze kerüld el a társaságukat, és keress az osztályodban más embereket,akik értékelni fognak. A legjobb barátnőm fél év után ismertem meg ténylegesen, pedig ugyanabba az osztályba jártunk. Az, hogy nem mered leírni hogy miről van szó, arra utal, hogy k*rvára el vagy nyomva, befolyásolható vagy és túl naiv,önbizalomhiányos. Kit érdekel hogyha az a két kis hülye nemlesz a barátnöd? Annyira teperni akarsz hogy ők legyenek, hogy te is a menők közé tartozz? Ugyan már...Ettől leszel szánalmas. Lehet lepontozni, de te is tudod,hogy így van. Ne hagyd magad! Kik ők neked? Jaj egy pár ilyen lányt, akik manipulálják illetve sakkban tartják a másikat, olyan szívesen megaláznék mások előtt. De amugy kíváncsi lennék, milyen nevetséges dolgot akarnak veled megvetetni. Ez annyira gyerekes... Amugy leírhatod nyugottanm, nem hiszem hogy gyakran látogatják a Gyakori kérdések önismereti oldalát,és ez az oldal azért ANONIM,hogy nyugodtan leírhasd, mi bánt. Ha elgondolkoztál rajta, mit írtam, dobj nekem egy kommentet,érdekelne a fejlemény.
2009. nov. 1. 12:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
12:55 vagyok: mondd nekik, hogy fontosabb dolgom van mint a ti kis szarságaitottak törődni. Az a baj, hogy erre mégcsak nem is lehet mit mondani. Egyszerűbb elkerülni az ilyeneket. MIAZ HOGY SZÜLETÉSNAPJUKRA VESZEL??? Miért, mindenkinek veszel valamit akivel szóbaálltál, hogy megnyerd őket? Na jó ezt hanyagold, már el is kezted a becsicskulást. Még most hagyd abba. Később rájössz hogy ezek az emberek menynire értéktelenek számodra.
2009. nov. 1. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!