Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kell valakit büszkévé...

Hogyan kell valakit büszkévé tenni?

Figyelt kérdés

Ha van egy ember, aki nem képes büszke lenni a teljesítményére, mert egész gyerekkorában senki nem értékelte - hogyan tudna büszke lenni?

A férjem akármilyen fantasztikus dolgot csinál, utána legfeljebb szégyelli magát. Hogy lehetne még jobb, ez sem elég jó... És ha tudja, hogy büszkének kellene lennie magára, inkább elszégyelli magát.

2013. aug. 19. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon ajánlom ezt a könyvet neki... :( Az anyja elmebeteg.
2013. aug. 20. 13:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenképpen megveszem.
2013. aug. 20. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:

ebben az anyai dologban van valami tegnapelőtt volt velem pont ilyen anyámmal.

nemtetszett neki valami próbáltam megcsinálni.

elsőre nem jött össze picit variáltam akkor jó lett.

na akkor egyből belekötött valamibe mert nem volt neki jó.

konkrétan elkopott az egér gombja kicsit és 1 centivel mellé kellett nyomni hogy működjön.

na akkor legszívesebben széttörtem volna a fején.

bár az ilyenekből azóta úgy gondoltam ha nemtudok semmit sem meggcsinálni akkor nem is csinálok semmit, úgysem lessz jó.

nekem mondjuk a kis netes játékok picit segítenek amikben nincs olyan hogy valami 99%ra sikerülhet, hanem olyan egyszerű hogy csak 100%ra lehet teljesíteni.

bocsánat hogy nem igazán segítettem és offoltam csak most látom hogy az ilyen dolgok mennyire elronthattak engem.

2013. aug. 22. 04:10
 14/14 A kérdező kommentje:

Semmi gáz.

Valahogy sikerélményeket kell szerezned. Mindenkinek.

2013. aug. 22. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!