Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek. Mi értelme van élni?

Szerintetek. Mi értelme van élni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 21:20
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

wow:DD

köszi a választ neked is:)

2013. aug. 17. 22:44
 12/32 anonim ***** válasza:

10 vagyok megint.

Azt ki felejtettem, hogy SZERINTEM a jó, élvezhető pillanatokért érdemes élni.

Én egy rendkívül nyugodt, mások számára néha talán túlságosan is nyugodt ember vagyok általában.

Nehezen is húzom fel magam, szóval nem igazán húz fel sokminden.

De pl ha dolgozom, próbálom élvezni a tájat, ha este ki megyek az utcára, és nem kell sietni, fel nézek az égre, és látom milyen gyönyörű az ég, és gondolkodom, miért nem nézem gyakrabban...

Igyekszem nem az életem sötétebb részeire, hanem a jó dolgokra oda figyelni, a lehető legkevésbé törődni a dolgokkal, amik kellemetlenek, és nyugodtabb az életem, mint másoknak...

Így, ahogy én vagyok, mindig van valami, ami van olyan jó, hogy az nap is fel akarjak kelni, de ha győz a lustaság, akkor alszom sokat, de álmodni is jó, sok lehetetlenséget összeálmodok, és elég jó, mese/filmszerűre.

Az életem végétől sem félek, van hogy elfog a gondolat, mi lehet a vég után, de nem töprengek sokat rajta, mert úgysem tudhatom meg, csak egyszer.

Akárhogy is, nem félek a haláltól, de meghalni se akarok, amíg nincs itt az ideje.

Szerintem minél többen élnének úgy, ahogy én annál kevesebb lenne a világban a gond.

2013. aug. 17. 23:09
 13/32 A kérdező kommentje:

:)) igazán életre való ember vagy:)

nagyon szépen köszönöm a válaszod!

2013. aug. 17. 23:15
 14/32 anonim ***** válasza:
Ez embertől függ. Számomra már semmi értelme.
2013. aug. 18. 10:09
 15/32 A kérdező kommentje:
ismerős érzés:/
2013. aug. 18. 15:04
 16/32 anonim válasza:
Az élet értelmére akkor jössz rá mikor lesz egy gyermeked! :) Akkor jössz rá, hogy minden ami eddig történt veled az életben kis semmiségek csupán!
2013. aug. 21. 09:47
 17/32 A kérdező kommentje:
hát nekem 1 kölyök se kell :D
2013. aug. 21. 13:43
 18/32 haemorgen ***** válasza:
Nekem az, hogy nagyon sok mindent megtapasztalhatok, persze az élet kb. 2/3 részből áll csak jó dolgokból (még ha néha ez az arány jóval kevesebbnek tűnik), de olyan jó érzés néha sok dolgot átélni, pl. egy fesztivál élménye, vagy az igaz szerelem stb.
2013. aug. 21. 19:23
 19/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat:)
2013. aug. 21. 19:26
 20/32 anonim válasza:

"Kevés a kimondott szó, csak a tettek beszélnek

Minek nézel engem, barátnak vagy ellenfélnek?

Bármelyiket választanád, elárulom: tévedtél.

Én vagyok a tükörképed, ideje, hogy ébredjél!

Amennyire engem utálsz, annyira rühelled magad

Amennyit nekem adtál, neked pont annyi marad

A napnál világosabb, milyen egyszerű a játék

AZ ÉLET ÉRTELME, ELÁRULOM: ANNYI, HOGY ÁTÉLD!"

https://www.youtube.com/watch?v=Re9RC_7vVBI

2013. aug. 21. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!