Szerintetek. Mi értelme van élni?
wow:DD
köszi a választ neked is:)
10 vagyok megint.
Azt ki felejtettem, hogy SZERINTEM a jó, élvezhető pillanatokért érdemes élni.
Én egy rendkívül nyugodt, mások számára néha talán túlságosan is nyugodt ember vagyok általában.
Nehezen is húzom fel magam, szóval nem igazán húz fel sokminden.
De pl ha dolgozom, próbálom élvezni a tájat, ha este ki megyek az utcára, és nem kell sietni, fel nézek az égre, és látom milyen gyönyörű az ég, és gondolkodom, miért nem nézem gyakrabban...
Igyekszem nem az életem sötétebb részeire, hanem a jó dolgokra oda figyelni, a lehető legkevésbé törődni a dolgokkal, amik kellemetlenek, és nyugodtabb az életem, mint másoknak...
Így, ahogy én vagyok, mindig van valami, ami van olyan jó, hogy az nap is fel akarjak kelni, de ha győz a lustaság, akkor alszom sokat, de álmodni is jó, sok lehetetlenséget összeálmodok, és elég jó, mese/filmszerűre.
Az életem végétől sem félek, van hogy elfog a gondolat, mi lehet a vég után, de nem töprengek sokat rajta, mert úgysem tudhatom meg, csak egyszer.
Akárhogy is, nem félek a haláltól, de meghalni se akarok, amíg nincs itt az ideje.
Szerintem minél többen élnének úgy, ahogy én annál kevesebb lenne a világban a gond.
:)) igazán életre való ember vagy:)
nagyon szépen köszönöm a válaszod!
"Kevés a kimondott szó, csak a tettek beszélnek
Minek nézel engem, barátnak vagy ellenfélnek?
Bármelyiket választanád, elárulom: tévedtél.
Én vagyok a tükörképed, ideje, hogy ébredjél!
Amennyire engem utálsz, annyira rühelled magad
Amennyit nekem adtál, neked pont annyi marad
A napnál világosabb, milyen egyszerű a játék
AZ ÉLET ÉRTELME, ELÁRULOM: ANNYI, HOGY ÁTÉLD!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!