Mi értelme az életnek, ha nincs senkim és semmim?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 22:52
1/7 anonim válasza:
Én gondolkozok ezen, csak nekem nem hiányzik senki :/
2/7 piriiiiii válasza:
Szerintem az, hogy TE viszont vagy! És ez félsiker. A többi RAJTAD múlik. Mondjak valamit? Érezd magad szerencsésnek, légy hálás, és ne nyavalyogj!
Hogy mi az értelme az életnek, ha nincs senkid és semmid? Az, hogy akkor küzdj, hogy legyen valamid!
3/7 anonim válasza:
szerintem pont az, hogy megszerezz magadnak mindent..
mi értelme úgy az életnek, ha mindened van? mit csinálsz akkor?:D
a tett tölti meg az életet.. embereken keresztül.. ez így értelmetlen, de a lényeg, hogy pont az a jó az életben, hogy új embereket ismerhetsz meg benne:) az élet értelme sosem egy főben rejlik, hanem mindig a másikban!:)
4/7 anonim válasza:
Az akarat. Ha akarsz dolgokat, ha értéket adsz a dolgoknak már nem tűnik értelmetlennek. Minden felesleges, de nem feltétlenül értéktelen.
5/7 anonim válasza:
Csak annyi, hogy préda leszel vagy ragadozó.
6/7 anonim válasza:
Azokat a válaszokat ne is vedd figyelembe, hogy "ez egy ajándék", "jaj de jó", "örülj neki" etc.
A lényeg: légy ragadozó!
7/7 anonim válasza:
kedves "ragadozók" bizonyára azért mondtok ilyen véleményeket mert még nem égtetek ki sosem és nem éreztétek ,hogy valaki átb...a a fejeteket vagy még nem éreztétek a monoton és üres életet!!Lehet hogy minden mást "elveszel" az életből,embertársaidtól,de mi értelme a lelked nyugtalan és romlott lesz?? Minden "ragadozónak" üzenem és annak is aki nem az az életben keresse a szépségeket és ne az éltesse hogy megszerzem bármi áron a másik sárba-tiprásán keresztül is mert előbb utóbb kiég az illető...ezért nem összetartó a magyar nép mert mindenkinek kell,megszerzem ahogy felsőbb vezetőink teszik közben az élet valódi értékei a barátság,közösség,egymás támogatása,közös munka,stb elvész és marad mindenki egyedül...a magyar nép se nem pénzes és emiatt átgázolsz a másikon hogy neked legyen ezért nem is összetartó és mint tudjuk a nem összetartó közösség és kapzsiság, soha a büdös életbe nem fog áldásokkal járni!!Ezért kedves barátaim ez egy ördögi kör lesz és emiatt jobban jártok ha nem eltiportok ragadozóként hanem együttműködtök így a lelketek is felüdül!!Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!