Öngyilkosság segít tudom, de mi lesz másokkal?
Tudom hogy az öngyilkosság segítene rajtam, megszűnne a szenvedésem.
De másokkal mi lenne halálom után? Pár nap után le is szarnának?
Az új élet esélye mindenkinek megadódik, nem kell ezért az egészet elveszítened. Kezdj új életet, új emberekkel, új helyen, új szabályokkal és fordíts hátatat a múltnak, az segít. Meg azért biztosan van aki nem ellenséges Veled, aki segít; nézz végig hány segítő válaszod érkezett, olyan aranyos, hogy van aki így látatlanban is próbál segíteni...
Gondolkozz el ezen és ha sekierül új életet kezdened, majd írd meg ha egy világhírű modell, vagy színész leszel, mert még akár az is lehetsz! &:^)
Kicsit gondolkoztam és azért tényleg fiatal vagyok. Még szeretnék sok jó pillanatot.
Akármilyen hülyeségnek hallatszik, hiszek a III.világháború vagy egy más fajta háború legyen az zombi vagy polgár vagy akármilyen háborúban amiben szívesen részt vennék és ott halnék meg.
És szeretnék valakivel nagyon találkozni bármi áron az életbe :)
És nagyon köszönöm a válaszokat!
én csak a korodra lennék kíváncsi mert ha 18 +/- 4 év akkor szerintem simán serdülő kori tinipanasznak lehet titulálni az esetek nagyrésében az ilyen gondoltaokat.
ja valaki írta hogy a gyávák lesznek öngyilkosok, hát nem biztos mert azok ahhoz is gyávák lehetnek hogy megtegyék.
volt itt halálból visszajövés tagadása, ezzel a keresztények nem biztos hogy egyet értenek.
ja meg az utolsó hogy nem érdekli hogyha úgyis meghal akkor mi lesz a hátrahagyottakkal, ez lehetséges de lehet talán olyan is aki nem önző, hogy másokat is bántson a halálával, és csak magának szeretne ártani.
ja nekem is vannak ilyen öngyilkossági gondolataim néha,
bár nekem az élet értelmének értelmetlenségéből meg a céltalan motiválatlan idiótaságomból fakad.
szóval tök átlagos pár ezer éves gondok amiket úgysem lehet megoldani, de azért rágódok rajta, mondhatom nagyon értelmes dolog, ilyenek miatt halálvágyat érezni.
bár igazi halálvágyam nem volt csak ilyen tinis most jajderossz meghalnékdemennyire mert csunyácskavagyok típusú mint neked.
az igazi halált nem bírom felfogni, és most is azért nem élek mert a halállal foglalkozom inkább, hát jó poén azért ha így belegondolok.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!