Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha már nem akarok...

Izabellaa kérdése:

Mit tegyek ha már nem akarok élni?

Figyelt kérdés
Nem önsajnálat miatt kérdezem. Többször hülyeséget csináltam régen de úgy döntöttem, hogy bizonyítani szeretnék viszont most történt valami és azonnal mindenki rám fogja az előítéleteik miatt a múltamból kifolyólag. Azt akit barátnak hittem rátett egy lapáttal és már eret vágni nem akarok mert nyoma marad. Viszont nem tudom mit tegyek. Nem engednek sehova mert mindenki úgy gondolja, hogy rossz társaság miatt. Ez nem is nagyon érdekel de nem tudom tisztázni magamat sehogy se és iszonyatosan bánt, hogy engem vádolnak még ha érthető is.

2013. júl. 28. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegyél jó dolgokat, légy kedves mindenkivel, segíts ott, ahol tudsz, vállalj önkéntes munkát, lássák rajtad, hogy te igenis igyekszel és képes vagy megváltozni, bizonyíts nekik, magadnak,hogy jó útra tértél.
2013. júl. 28. 15:42
 2/4 Málna01 válasza:

Kedves Izabella!

Ne csinálj semmi butaságot, mindenki követ el hibát az élete során, de meg kell tanulni talpra állni! Lehet,hogy régen valami irtózatosan nagy baromságot csináltál,de,ha most tiszta a lelkiismereted, nincs okod kétségbeesni. Gondolj arra,hogy mindenkinek megvan a saját élete, senkinek nincs ideje sokáig ezen csámcsogni. Szerintem egy hét mùlva senkinek nem fog eszébe jutni a dolog. Ha barátod nem áll melletted, akkor érdemes elgondolkoznod,hogy mennyire éri meg a barátság\kapcsolat az erőfeszítéseidet!Szóval, szerintem kitartás, mosolyogj és sz.rd le,h ki mit gondol....

2013. júl. 28. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem irtad a korod,de ha teheted válts környezetet,legalább átmenetileg..jobban fogod érezni magad egy olyan helyen ahol nem ismer senki..hidd el,jót fog tenni.
2013. júl. 28. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen igazatok volt megváltozott a helyzet. És egyébként 16 éves vagyok :) Nem kell nagy dolgokra gondolni csak ilyen kis hülyeségeket csináltam régen. De most már változott a helyzet minden jobb lett:) Még1x nagyon köszönöm
2013. aug. 14. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!