Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet túlélni ha az...

Hogy lehet túlélni ha az anyukád Öngyilkos lett?

Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt kaptuk a hírt tudni kell hogy anyukám 18 éves kora ota mániás depresszioval küzdött öngyilkossági kisérlete is volt már de mindig felállitotuk közös erővel minden féle mélypontrol mert ezek a mélypontok azért következtek be amit a mániás korszakban elkövetett. De 4 éve elköltöztünk tőle mert sajnos emiatt nem lehetett vele együtt élni tavaly májusban én is depressziós lettem nem bírtam elviselni amiket csinált de nagy nehezen probáltam neki megbocsájtani és felvettük újra a kapcsolatot majd ismét egy pörgös szakaszába került ami miatt nem beszéltünk vele és aztán jött a hír folyamatosan magamat hibáztatom hogy mért nemtudtam félretenni a haragom mért nem maradtunk nála folyamatossan csak azt kérdezem miért nem akadályoztam meg? Hogy lehet ebbe nem bele őrülni? A szívem kiszakad a helyéről.

2013. aug. 10. 02:08
 1/5 anonim válasza:
túl lehet élni..ez sajnos az ő döntése volt, nem rajtad múlott, idővel majd megérted, ha ő meg akarja tenni, megmentheted bármennyiszer, egyszer sajnos sikerülni fog (tapasztalat)
2013. aug. 10. 09:55
 2/5 A kérdező kommentje:
tapasztalat ? ha esetleg nem nagykérés és tudnál rola beszélni felvehetnénk kapcsolatot persze csak ha szeretnéd
2013. aug. 11. 04:39
 3/5 Makra Péter Endre ***** válasza:
A halál nem rossz, "a halál a nehéz életnek csak egy darabja", ezért a gyilkosságot kivéve magánügy. Ha az ember képes ezt az állítást megérteni, képes vállalni a felelősséget is, ami ebből rá jut. De nem többet. A szív fájdalma lassan enyhül, és nem marad más, mint az, ami e nehéz életből szép volt. Ezt fogadjuk el, a megváltó halált...
2013. aug. 11. 10:36
 4/5 Miss Huuuha válasza:

Nagyon nehéz lehet...

De tudnod kell, hogy biztos volt rá oka, csak próbálj vele "kapcsolatot" teremteni. Tudom hülyeségnek tűnhet, de így könnyebb lesz elbúcsúzni tőle :(

2013. aug. 11. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nehéz lehet... Ő sajnos nem lett része egy vidám, boldog közösségnek, akik tudják, hogy ha megölnék magukat, mégis milyen nagy értéket dobnának el maguktól. Csak ne térj az ő döntéséhez, túl kell élni! Te élsz, és te tudod, hogy nagy érték van a kezedben, amit csak az Úr isten vehet el tőled a megfelelő pillanatban. Most csak ennyi jött ki ujjaim közül. Részvétem anyukádért!
2013. aug. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!