Öngyilkosság segít tudom, de mi lesz másokkal?
Tudom hogy az öngyilkosság segítene rajtam, megszűnne a szenvedésem.
De másokkal mi lenne halálom után? Pár nap után le is szarnának?
Tévedsz. Nem ez a jó megoldás. Akármilyen problémáid is vannak, van rájuk jobb! és ésszerűbb megoldás is ennél. Írd le mi bánt és segítünk :)
Mások pedig..nem szarnának le pár nap után. A családod, barátaid nagyon szenvednének miattad. Egyébként is fiatal vagy, előtted az élet, ami néha nagyon sz.ar tud lenni, de sokszor pedig csodálatos. Miért dobnád el? Semmi és senki nem ér ennyit. Később majd jobb lesz és amikor visszanézel rájössz, hogy mekkora hiba lett volna.
Ha gondolod privit is írhatsz nekem :)
19/L
Család, ex, meg hogy egy se**fej ronda g**i vagyok...
Ennyi bajom van...
Első vagyok.
Jaj szívem, ezért ölnéd meg magad? Ne már..
Fejtsd ki bővebben.. mi van a családoddal?
Az exedet sza-rd le magasról.. azért az EXed mert nem működött. Ami nem megy ne eröltesd, ne pazarolj rá időt és energiát.
A "se-fej, ronda ge-ci vagyok" című fejezettel csak annyi a gond, hogy nincs elég önbizalmad. Benned is van jó és szép csak meg kell találnod.
Család : 2 nővérem utál szüleim elváltak, anyám leszar, apám úgyszintén...
És hát lehet hogy önbizalom hiány de akkor is rossz tükörbe nézni reggelente...
Tudom hogy nincs vissza út, és tudom hogy még előttem az élet.
De erről a "mindenható úristenről" annyit hogy Ateista vagyok. Szóval engem nem érdekel ez az egész Istenes dolog.
De tudom hogy hülyeség lenne de nem tudok már mit kezdeni az életembe, sok szép és jó pillanatom volt már az életbe de nem szeretnék több szenvedést okozni se magamnak se másnak
Én értem.
És nagyra becsülöm azt hogy vannak ilyen emberek.
Köszönöm
Én is majdnem véget vetettem az életemnek néhány hónapja. Csak egy lépésen múlott, hogy ne dobjam el az életem. Akkor rájöttem, hogy még nem adtam bele minden erőmet. Merészebben kell próbálkoznom... mindent beleadni. Úgy voltam vele, hogy ha ez sem segít, akkor tényleg végzek magammal.
Azóta sokkal jobban vagyok, minden területen haladást értem el.
Nem foglak lebeszélni, mert engem se tudott volna senki.
Nem foglak hitegetni, mert én se hittem volna el semmit.
Nálam kevésbé depressziós emberek is vittek már véghez befejezett öngyilkosságot. Úgy mentem fel az 5 emeletesre, hogy készen voltam meghalni. Most azt mondom szerencsére a halálközeli élmény kijózanított, és adott egy löketet, amin elindulhatok újra a helyes úton.
Gondolkozz el ezen te is.
Jah, és nem vagyok vallásos, nem hiszek a sorsban. Magamban hiszek, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!