Miért értelmezik másként a barátság fogalmát mint én?
Szóval van két barátnőm, akikkel sokszor eljárkálunk ide-oda a probléma csak az, hogy szinte kivétel nélkül én vagyok az, aki megkeresi őket, küld nekik sms-t, rájuk ír msn-en. Néha ez miatt már kicsit nyomulósnak is érzem magamat, de hát mégis csak a barátaim! Vagy lehet, ők nem is ezt gondolják rólam, csak haver vagyok, aki néha jó, ha bulizni akarnak menni?
Miért értelmezik máshként a barátságot, mint én?
Nem feltétlenül értelmezik máshogy, csak te az az "összetartó" típus vagy :) Nálunk is kb 10-15 en vunk a haveri körben, de 2-3an szervezzük meg a dolgokat h ezt csináljuk azt csináljuk ide menjünk most bulizni stb. Nem mindenki ilyen, néhányan inkább ülnek a se*gükön, mert tudják, a másik úgy is felhívja őket. Ez nem nyomulás, mert szívesen jönnek bárhova, csak nem az "összetartó" típus. Attól még lehet nagyon jó barát!
16/F
Nem én írtam, ha volt is.
Mindegy de én néha szinte szégyellem magamat hogy túlságosan nyomulok, ők meg pont azt szeretnék, hogy hagyjam őket békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!