Fiú - lány között hogy lehet úgy barátság, hogy a csajnak van pasija? A kettő nem üti egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy honnan tudjam pl. hogy nem beszéli ki a dolgaimat a párja felé? Meg gondolom a csaj párjának se nagyon tetszik ez az egész.2011. júl. 18. 20:23
1/3 anonim válasza:
nah figyu az edzőm mindigf azt mondja "fiu lány barátság nem létezik kivéve ha van közte egy kis szex" nah ennyi :D
2/3 Lonelinessandpain válasza:
van fiú lány barátság,szerintem simán lehet,ha te azt tiszteletben tartod,hogy a csajnak van pasija,a pasija meg megbízik a csajsziban.De,ha a lány barátját jobban megismered és megkedvel,akkor nem lesz baj szerintem.
3/3 anonim válasza:
attól függ meik 2-re gondolsz...
ha a csaj pasija üti a fiut, akkor a fiu biztos megdurrantotta a lányt, ami még belefér a barátságba...
de ha a fiu üti a csajt, az ugy már neccesebb történet, és lehet h utána a pasi is ütné a fiut, vagyis körbeverés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!