Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiú - lány között hogy lehet...

Fiú - lány között hogy lehet úgy barátság, hogy a csajnak van pasija? A kettő nem üti egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy honnan tudjam pl. hogy nem beszéli ki a dolgaimat a párja felé? Meg gondolom a csaj párjának se nagyon tetszik ez az egész.
2011. júl. 18. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
nah figyu az edzőm mindigf azt mondja "fiu lány barátság nem létezik kivéve ha van közte egy kis szex" nah ennyi :D
2011. júl. 18. 20:30
 2/3 Lonelinessandpain ***** válasza:
van fiú lány barátság,szerintem simán lehet,ha te azt tiszteletben tartod,hogy a csajnak van pasija,a pasija meg megbízik a csajsziban.De,ha a lány barátját jobban megismered és megkedvel,akkor nem lesz baj szerintem.
2011. júl. 19. 08:27
 3/3 anonim válasza:

attól függ meik 2-re gondolsz...

ha a csaj pasija üti a fiut, akkor a fiu biztos megdurrantotta a lányt, ami még belefér a barátságba...

de ha a fiu üti a csajt, az ugy már neccesebb történet, és lehet h utána a pasi is ütné a fiut, vagyis körbeverés...

2011. aug. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!