Fiú lány barátság? Szerintetek létezik? Mi a
véleményetek? Idézetek? Zenék erről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 17:43
1/10 anonim válasza:
igen
2011. máj. 13. 17:50
2/10 anonim válasza:
Létezik.
2011. máj. 13. 17:50
3/10 anonim válasza:
Szntem létezik de nem sokáig. "A szerelem kezdődhet barátsággal, de a szerelem sosem végződhet barátsággal" Szinte minden fiu megpróbálja majd megdönteni egyszer, hacsak nincs barátnője. Vagy ha meleg az illető (fiú) akkor csak pusztán barátok lesznek de az jó sokáig mert ő nem akarja lefektetni.
2011. máj. 13. 17:54
4/10 anonim válasza:
Ha egyik fél sem tetszik a másiknak akkor létezhet.
2011. máj. 13. 17:59
5/10 anonim válasza:
Létezik, nekem van is egy, és sok fiú haverom. Idézetet sajnos nem tudok.
2011. máj. 13. 18:35
6/10 anonim válasza:
Igen, létezik, hiába állítják sokan, hogy nem. Ez olyan dolog, hogy ha van 2 olyan lány, akik látszólag jól kijönnének egymással, mégis utálják egymást. A másik nemmel ez még nehezebb, hiszen általában kevesebb a közös téma, eltérő a gondolkodás, stb, de nem lehetetlen ilyen kapcsolatot kialakítani.
biztos van! nekem 9éve a legjobb barátom 1 fiú.. :)))
2011. máj. 13. 19:49
8/10 anonim válasza:
egyértelműen létezik^^
én sokkal jobban jóba vagyok a srácokkal már, mint a lányokkal.. régebben a csajokkal ide mentünk, oda mentünk játékot játszottunk nekem meg elegem lett.. mióta gimibe járok, tartom a barátnőimmel a kapcsolatot, de az új osztályomba 2 sráccal lógunk meg ülünk egymás mellett^^
egyébként azt viszont állítom h járás, majd szakítás után az emberek máshogy viszonyulnak a másikhoz.. ilyenkor az egyik fél mindig sérül sajnos :// mikor véletlenül együtt vagytok, az sok esetben kínos.. az érzések miatt is :SS
2011. júl. 18. 22:46
9/10 anonim válasza:
Nekem az egyik legjobb barátom egy fiú. Már több mint 10 éve ismerem. És egy másik fiú barát aki iránt többet érzek mint barátság. Erre a kérdésre nincs helyes válasz. Az érzéseidet nem tudod irányítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!