Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiú és lány közt barátság?...

Fiú és lány közt barátság? Igen vagy nem?

Figyelt kérdés
szerintem lehetséges, egyik barátnőm szerint nem...
2009. szept. 2. 21:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
igen
2009. szept. 2. 21:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet, nagyon szeretnék egy "fiú legjobb barátot". Sok közeli barátom volt, aki fiú, de sajnos egy idő után mind többet akartak:S
2009. szept. 2. 21:31
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
nekem harmadikos korom óta egy fiú a legjobb barátom. Sosem akartunk semmi többet. Nem is jön be amúgy, mint pasi, és sosem tekintettem rá úgy. Ő se rám. L17
2009. szept. 2. 21:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetséges!

Eloszor én is azt hittem, hogy nem, de aztán megtapasztaltam, hogy mégis...

2009. szept. 2. 21:56
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
szerintem nem. legalábbis a saját példámon és ismeroseim kozt is így látom, hogy vagy a barátság elott már volt koztuk valami, vagy pedig, legalább az egyik fél, de szerencsés esetben mindketto elobb-utobb tobbet akar. és az már nem barátság:)
2009. szept. 2. 23:48
 6/17 anonim ***** válasza:
25%
ha a fiú vagy homár, vagy egy tökéletes mintalúzer, akkor igen. vagy az lehet még, ha a lány annyira csúnya, hogy nem indul be rá a fiú, de ez sem életszerű.
2009. szept. 3. 02:31
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

Ehhez több feltételnek kell teljesülnie.

Ne találják egymást vonzónak, ne kerüljenek folyamatosan szoros testközeli helyzetekbe és ilyenek. Szerintem egy férfi hamarabb akarja majd a barátságot elmélyíteni vagy szimplán dugni egyet mint a nő. Ha magamból indulok ki akkor nem hiszek a férfi-női barátságban, mert a nőben mindig a potenciális célpontot látom csak. Oké kedvelhetem, lehetek a barátja, de ha lehetőséget látok akkor megteszem a lépést hogy a barátságból többet hozzak ki. Ilyen a természetem és szerintem a legtöbb férfinak is. Próbáltam már barátkozni előnytelen külsejű nőkkel de valahogy nem ment, semmi késztetést nem éreztem a dologra, talán mert magamban tudtam hogy ő semmiképp sem lehet célpont és így csak fecsérelném az időmet. Ez sekélyes dolog de legalább őszinte magammal szemben és az a legfontosabb.

A nők inkább beleesnek a legjobb barátjukba amikor éppen érzelmi válságba kerülnek. Ha belegondol az ember akkor ezek eléggé kiszámítható dolgok.

2009. szept. 3. 08:17
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
igen. létezik, nekem is van egy ilyen barátom.
2009. szept. 3. 13:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Középiskoláig azt hittem hogy nincs, de akkoriban, amikor megismertem a legjobb fiú barátomat mindekettőnknek volt párja. Így én sem akartam többet, és azóta nem tudnék rá úgy férfiként tekinteni, hanem csak barátként. Meg az ő barátnője egyik évfolyamtársunk volt, és ha aztán velem lett volna, az olyan mintha elvettem volna tőle, és elég sokan megvetettek volna miatta :)
2009. szept. 3. 20:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Van egy két nagyon jó barátom fiúból és egyiktől sem akarnék soha többet. 19/L
2009. szept. 3. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!