Fiú és lány közt barátság? Igen vagy nem?
Figyelt kérdés
szerintem lehetséges, egyik barátnőm szerint nem...2009. szept. 2. 21:25
11/17 anonim válasza:
nekem van egy jófej fiúosztálytársam, jó barátok vagyunk. szerintem:)
13/17 anonim válasza:
NEkem még soha nem jött össze... Részemről mindig átcsapott szerelembe aminek aztán elutasítás majd összeveszés a vége. Sajnos én olyan vagyok h nem tudok barátként tekinteni egy lányra csak potenciális párkapcsolat jelöltként. Rossz tulajdonság tudom.
23/F
14/17 Sexylady válasza:
A barátaim 80%-a fiú. Akkor is ha van pasim, és ezt vannak akik nehezen viselik, de a barátaim, akkor is barátok maradnak:)
15/17 anonim válasza:
ja én fiú vagyok, és egyszerűen nem tehetek róla, hogy többet akarok egy lánytól, aki csak barátnak akar! jó, mondjuk 21 évesen és szűzen, mégis mit vártok tőlem? jó, elismerem, talán, ha lenne barátnőm, akkor biztos több lány barátom is lenne gondolom, akikkel nem kezdenék ki, mert hűséges lennék, gondolom nem kockáztatnák semmit sem így 21 év után! ja, végülis asszem lehetséges
16/17 anonim válasza:
2009-09-03 20:16 vagyok
A véleményem egy kicsit megváltozott. Tegnap vallottak szerelmet..:/ Nem tudom mi lesz így a "barátságunkkal". Nagyon rossz érzés.
17/17 anonim válasza:
2009-09-07 16:08 vagyok
Nahugye megmondtam! Midig ez van! Egy fiú soha nem tud "csak" barát lenni. Az vagy haver ami ugye nem barátság vagy átcsap szerelembe! Nincs köztes állapot csak nagyon ritkán ez egy ilyen tulajdonság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!