Nagyon félek mit tegyek? Pár hónapja elkezdtem imádni a horrort. Megnéztem pl Átok (1-3) -részig meg még naon sok mindent. És ijenkor valamiért azt képzelem h mögöttem van :' (.
Figyelt kérdés
Valaki esetleg meg tudná mondani mit tegyek? nagyon félek :'(2013. aug. 3. 23:15
1/3 anonim válasza:
1)Hagyd abba a horror film nézést!És gondolkodj szép dolgokon...
2) Tudatosítsd magadban, hogy az csak film, és semmi valóságalapja nincs... pl: nem fog a TV-ből kaszás kijönni és meggyilkolni téged.....stb
3) Ne légy sötétben. ( legalábbis én nem szeretek a sötétben lenni pláne egy ilyen film után, amúgy én csak 1x néztem ilyen filmet)
Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
ja amúgy a szép dolgok alatt értem pl: az állatokat. Ha nekem vmi bajom van szeretek youtube on kutyás vagy lovas videókat nézni. Nem tudom hány éves vagy, de néz Disney mesét, attól biztos nem lesz rémálmod. :)
3/3 anonim válasza:
A félelem szerepe, hogy meggátolja a kölykök anyuktól való elkódorgását. Így véd a ragadozóktól, illetve az idegen hímektől akik meg akarják ölni a kölyköket, hogy párosodhassanak az anyjukkal.
Nőj fel, és nem fogsz félni, mert biológiailag szükségtelené válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!