Az életemen átok ül, vagy mi? Anya kidob, vőlegényem elhagy, a többi pasi kihasznál, bnőim átvernek, ha van munkám csődbe megy a cég, így mindig ott vagyok, h munkakeresés-csóróság.
Szia!
Amit az első leírt abban sok igazság van!
Részben Te is tehetsz erről,mert gondolom okkal dobtak ki,okkal hagytak el,és okkal vertek át többen is.
Itt lehet az a baj hogy önző vagy.Ha nem lennél önző akkor lennének barátaid,lehet hogy lenne vőlegényed,és lehet anyukád sem dobna ki.
Figyi!Ha Veled van a baj akkor gondolkozz el hogy mik azok a tettek amik idáig vezettek,minden lépéseden hogy mikor ártottál a másiknak,és ezeken próbálj változtatni.
Próbálj meg egy picit pozitívan hozzáállni mindenhez,akiket megbántottál tőlük kérj bocsánatot,ha találtál magadban problémát akkor figyelj erre oda ,és próbálj meg új lappal indítani.
Ami a munkakeresést illeti ,csinálj csitti fitti önéletrajzot és nézz ki rengeteg céget ahova elmennél dolgozni és személyesen menj és add le.A [link] ez az oldal segíthet a környékbeli cégekről.
De ha ez az egész nem érdekel amit írtam elmehetsz egy boszorkányrhoz is akinek jó sokat kipengetsz és leveszi rólad ezt az átkot és már nyugodtabban vágsz bele.
Amúgy nyugodtan menj el jósdába mert ott úgy sem a jövőt mondják meg hanem csak segítenek egy picit hogy merre indulj el.
Fel a fejjel,és még valami:a sültgalamb csak úgy nem repül bele az ember szájába.
Minden jót!
köszcsi
sztem nem önző vagyok, hanem mártír :(
mindenki kihasznál, átver, stb
jelenleg most ott tartok, hogy már nem bízom senkiben és semmiben. egyedül kezdtem el megcsinálni a saját életem. totál egyedül :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!