Mit gondoltok a legjobb barátomról?
Szerintem,aki így bánik veled,az közel sem a legjobb barátod.
De ha szerinted az,akkor szépen lassan távolodj el tőle,mert ezt nemhogy legjobb,de még nem is barátság ..
ja és ö miatta nics barátnőm.
1.lány:Szép szőke lány:Hát ugy volt hogy mindenkit legyökerezett a suliba vele együtt és utána egy kis idő teltével összebarátkoztunk.De a csaj megutálta a barátom utána meg nekem csökkent az esélyem.
2.lány barna hajú etnikum(mert nem mondhatok ki mindent):Hát egy kicsit vele szóroakoztam és majdnem lett egy csók de nem sikerült azért mert tulságosan bele éltem magam egyszer volt rá esély és jött ö és megállított engemet és ezért csak puszi lett.De a csajt molesztálni szokta mivel nem barátnőm ezért csak nézzhetem szomorúan.A mellét fogdosa állandoan és még ha megbeszélem vele hogy légyszí segítsen valamit kiterveletm egy tervet mivel talán sikeres lesz.
Válasza:Ilyenkor felesleges a barátnő mert ugy sincs benne szex.
Én válaszom:De én nekem nem a szex a lényeg hanem hogy szeretem öt.
2.példa ismét van egy tervem.
Válasza:Minek akkarsz csínálni ilyen nyálas dolgokat a közép suliban a perverz pasikat szeretik.
Én válaszom:Hát ezt kétlem mert én sok példát ismerek erre.
Meg van mégegy dolog:én városba voltam a barátommal együtt adtam egy fázó szegény koldusnak pénzt meg vettem egy finomnak látszo melegszendvicset.
Ö válasza:Inkább (költötük!) volna el.De semmi beleszólásom nem lehet hogy mire és hogy mennyire lenne (nekem!) fontos hogy mire költsem a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!