Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi történik...

Szerintetek mi történik miután meghalunk?

Figyelt kérdés
Semmik leszünk vagy újra éljünk az életeinket...
2009. okt. 24. 19:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

fogalmam sincs, de remélem a lelkünk és elménk nem szűnik meg létezni egyszer és mindenkorra... :-/ de lehetséges, hogy tényleg olyan, amit itt írtak már páran, hogy mintha aludnánk, álom nélkül...habár az nem rossz érzés, mégis félelmetes belegondolni, hogy nincsenek gondolataink, nem vagyunk a tudatunknál.

ez meg, amit írt itt valaki, hogy csak néger ne legyen... xD hát bocsi, ez nevetséges. :S:S

2009. okt. 28. 11:16
 32/37 anonim ***** válasza:
60%
Semmi.
2009. okt. 28. 13:24
 33/37 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nevetséges vagyok , de nem szeretnék az lenni , rendes fehér emberként szívesen új születnék !

Én sem fikázok le senkit, hogy miben hisz avagy nem hisz!

2009. okt. 28. 14:23
 34/37 anonim ***** válasza:
10%

semmi!!!

a tudatod megszűnik örökre!

komolyan kis apró csótányok vagyunk

sajnos tényleg csak a lelki gyengék és a régi típusú emberek hisznek istenekben és a túlvilágban...

halálközeli élmények?

NEM

az agy végső halucinációja!

mint pl egyeseknél elájulásnál is

2009. nov. 29. 03:20
 35/37 anonim válasza:

A lélek a tudattal megmarad amíg újjá nem születik?

Es ha ujja szuletett,akkor elveszti az addigi tudasat es tapasztalatait?

2010. máj. 31. 23:45
 36/37 anonim ***** válasza:
A lélek ami ugye csak az erkölcs és a "jószívűség"(ezt azért raktam zárójelbe mert ez is okkal van) definíciója valójában nem is létezik, ez csak 1 fogalom, ösztönök miatt van stb... A lényeg az, hogy nem tartalmazhat agyi tudást.
2010. jún. 1. 15:52
 37/37 A kérdező kommentje:
Már nem érdekel a válasz, súlyos balesetem volt... majd 50 év múlva elég ilyeneken agyalni. Mindenki örüljön, hogy él!
2010. jún. 3. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!