Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi történik...

Szerintetek mi történik miután meghalunk?

Figyelt kérdés
Semmik leszünk vagy újra éljünk az életeinket...
2009. okt. 24. 19:49
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
61%
a saját emésztőrendszerünkben lévő baktériumok oldják fel a belső szerveinket, belénk rakja a döglégy a petéit, széthordanak a férgek, meg a bogarak. még a koporsóba is bejutnak. elég rideg, ráadásul nincsen odaát semmi. O_o
2009. okt. 24. 22:05
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

22:05 Na én ezért fogok hamvasztást kérni.

Szerintem a lélek a halál után tovább él, de nem költözik új testbe. Talán bekerül valamilyen gyűjtőhelyre, amit fel lehet cimkézni pokol vagy menny felirattal. Mondjuk ezzel kapcsolatban már nincsenek elképzeléseim.

2009. okt. 25. 02:29
 13/37 A kérdező kommentje:
Szerintem meg tovább élünk és új életeket kezdünk...
2009. okt. 25. 08:23
 14/37 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

A 21.18-as engem kritizált, az ő Dr.House-féle elmélete szerint "el kell fogadni, hogy csótányok vagyunk a sodródó tengerparton semmi több."

Bár ilyen tengerparttal még nem találkoztam, de ettől még elvileg igaza is lehetne. Viszont ott van ellenérvként számos vallás, hagyomány, halálközeli élmények serege (1982-es Gallup felmérés szerint USA-ban több mint 8 millió)( [link] a hipnózissal feltárható emlékek tapasztalatai. Ezek közt van olyan, amelyik számomra bizonyító erejű (vagy legalábbis szignifikáns) másoknak nem az. De én nem vitázom, mert van aki nem érett meg erre, más a dolga, stb.

A kérdező kommentjében lévő kérdésre válaszul; Igen, mi választunk testet és feladatot, de nem önkényesen, hanem célirányosan, nagyon sok tényezőt kell finoman összehangolni, a végén már csak néhány opció marad versenyben, amiből tényleg lehet választani. Azért nem választ mindenki könnyű életet, mert abból alig lehetne tanulni, és nem tudom miért, de alapelv, hogy minden lélek fejlődni szeretne és/vagy segíteni másokon, ideértve az egyszerű közreműködést is a nagy színjátékban, amit életnek hívunk.

2009. okt. 25. 10:05
 15/37 anonim ***** válasza:
82%

Húú ez egy jó kérés...

De én ebben nem hiszek ... nem szeretnék meghali , de ha egyszer meg kell , akkor ez van , majd megtudjuk ha itt az ideje.. nem hiszek sem az alagútban , sem a menyben , de még a pokolban sem :P

Oda kerülünk ahova kell , csak még azt nem tudjuk milyen az a hely ahova kerülnünk kell .

Ettől félünk igazán ...

2009. okt. 25. 12:42
 16/37 anonim ***** válasza:
36%
Még valami (utolsó vagyok)én nem szeretnék újá születni ... ömmm mert nem akark néger lenni , sem csóró sem állat.... nem akarok vágóra kerülni, láncon élni ... és ilyenek ... inkább ez az ami kiatt nem akarok meghalni.
2009. okt. 25. 12:44
 17/37 A kérdező kommentje:
Szerintem ember csak ember lehet. Ez hülyeség... mi az, hogy nem akarsz néger lenni? :S
2009. okt. 25. 13:35
 18/37 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Ahogy említettem, a fejlődés alapelv, tehát igazi földi állatok nem lehetünk, (esetleg emberállat), és ha valaki tényleg nem akar néger lenni, s ezt meg is tudja indokolni, akkor nem lesz néger és punktum. /Pl. én sem akartam néger lenni és nem is lettem, ez jó bizonyíték? :-) /

Sőt megnyugtatásul közlöm, hogy nem kötelező újraszületni, de valszeg pár száz év után meggondolod magad. (és akkor már mindenki néger lesz!?)

2009. okt. 25. 14:12
 19/37 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem eltemetnek!! :O Vagy porrá égetnek.. xD

Amúgy szerintem, megkapjuk azt ami az életünk ellen tétje volt! Mondjuk egy párhuzamos világba. Szóval aki most gazdag az a másik világba csóró lesz, aki megtalálta élete szerelmét, az most magányos lesz.. Én ebben hiszek! Kell lennie valahol igazságnak. Na meg Jin és Jang. Vagy mi.. xD

2009. okt. 25. 15:03
 20/37 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nincs túlvilági élet.Meghalsz és kész.
2009. okt. 25. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!