Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sok barátom van de mégis...

Sok barátom van de mégis magányos vagyok. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nagyon nyitott vagyok elég sok barátom van de senkit se tudok közel engedni magamhoz.Valami baj van velem?Mindig egyedül érzem magam ,pedig sokan keresik a társaságomat.
2009. okt. 23. 21:25
 1/8 anonim válasza:

Ezzel én is így vagyok, de én már rájöttem, hogy miért.

Mert nincs olyan ember a sok barát között aki megértene, vagy akinek minden titkodat szívesen elmondanád.

2009. okt. 23. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet hogy inkáb egy barátnő kéne.
2009. okt. 23. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor mégsem vagy elég nyitott.
2009. okt. 23. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy veled van a baj. Lehet, hogy sok barátod van, de egyik sem igazi.

Nekem volt ilyen... Látszólag sok barátom volt, de egyikkel kapcsolatban sem éreztem, hogy el merném neki mondani ami a szivemet nyomja! Aztán rájottem erre, és lassan elvesztettem oket:(

De volt egy kozuluk, akit nagyon szeretettem, mint barátot, aztán nem tudom miért, elmondtam neki majdnem mindent, de o is elhagyott... Így lehet bízni az emberekben! Viszont még a mai napig csodálom ot, nem számít, mi tortént. Én igazi barátnak tartom a mai napig, ha még csak pár havonta beszélunk is.

2009. okt. 23. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezzel én is pont így vagyok most. Igaz van egy barátnőm akinek minden elmondhatok de ő az a " jó kislány" és a jókedv nem az ő területe. És ráadásul falun lakok, és nagyon ritkán talizok velük. +A régi barátok is hiányoznak.

Próbálj bizalmasabb kapcsolatot kialakítani egy olyan barátoddal akiben megbízol és kedveled is.

2009. okt. 29. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen nekem is a az egyik barátnőm nagyon aranyos meg kedves de nem tud másról beszélni csak az iskoláról és hiába hozok fel más témákat ő csak a suliról tud beszélni.Nincs kivel pörögjek :)és lógjak pedig annyi csajjal jóba vagyok de nincs egy igazán jóbarátnőm akivel mindent meg tudnék beszélni .
2009. okt. 29. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is így érzek :(
2009. okt. 30. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én épp a fordítottja vagyok: elég zárkózott vagyok meg félénk is, viszont akikkel jóban vagyok azokkal tényleg..azaz tök kevés a barátom, de velük tényleg jó és.."mély" a kapcsolatom. Viszont kezd zavarni, hogy kevés barátom van...:/ Szóval nem tudom, melyik helyzet a jobb..
2009. okt. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!