Sok barátom van de mégis magányos vagyok. Miért van ez?
Ezzel én is így vagyok, de én már rájöttem, hogy miért.
Mert nincs olyan ember a sok barát között aki megértene, vagy akinek minden titkodat szívesen elmondanád.
Nem biztos, hogy veled van a baj. Lehet, hogy sok barátod van, de egyik sem igazi.
Nekem volt ilyen... Látszólag sok barátom volt, de egyikkel kapcsolatban sem éreztem, hogy el merném neki mondani ami a szivemet nyomja! Aztán rájottem erre, és lassan elvesztettem oket:(
De volt egy kozuluk, akit nagyon szeretettem, mint barátot, aztán nem tudom miért, elmondtam neki majdnem mindent, de o is elhagyott... Így lehet bízni az emberekben! Viszont még a mai napig csodálom ot, nem számít, mi tortént. Én igazi barátnak tartom a mai napig, ha még csak pár havonta beszélunk is.
Ezzel én is pont így vagyok most. Igaz van egy barátnőm akinek minden elmondhatok de ő az a " jó kislány" és a jókedv nem az ő területe. És ráadásul falun lakok, és nagyon ritkán talizok velük. +A régi barátok is hiányoznak.
Próbálj bizalmasabb kapcsolatot kialakítani egy olyan barátoddal akiben megbízol és kedveled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!