Hogy lehet hogy vannak emberek akiknek annyira összejön az élet hogy szinte tökéletes?
Bevallom,kicsit féltékeny vagyok.
Sokat gondolkodtam ezen,de nem jutottam sokra.Ez inkább filozófiai kérdés szerintem.
Hogy létezhet olyan szerencse hogy szerető,gazdag családba születsz,mindenhez van tehetséged,jól nézel ki,rengeteg jó barátod van,nincsenek lelki és fizikai problémáid,és ennek tetejébe még csodás a személyiséged is?
Egyszerűen hogy lehet ez?Tudom hogy ők is emberek,de hogy így összejöjjön valakiknek az élet,ezt egyszerűen nem értem.Mintha az univerzum csak úgy tálcán kínálná nekik a jobbnál jobb dolgokat és esélyeket,te meg ott ülsz a sarokban azon gondolkozva hogy hol rontottad el,mit kéne csinálnod az életeddel,miért nézel ki ahogy kinézel,miért vagy olyan lelki tropa ami vagy,miért lett ilyen más az ő élete mint a tied.
Mintha az összes ismerősöd és barátod állatkirály szuper képességeket kapna,te meg aranyeret.
Érzett valaki már így?Persze nem szó szerint az összes ismerősévelXDMit gondoltok miért van ez?
Akinek sok adatok, sokat is kérnek rajta számon.
Lehet, hogy meg van mindene látszatra. De ez nem minden.
Ha lelkében kárt vall, akkor minden hiába való.
Sok gazdag azt se tudja mit csináljon az életével. Pont úgyanugy mint a szegény.
Javarészt érdekbarátságok vannak sajnos. Ha nem lenne ilyen sikeres akkor biztosan kevesebb barátja lenne.
Mástészt dönteni kell ebben a világban kit választunk. Akinek van még lelke azoknak sajnos tényleg rosszabbul megy. Aki már eladta a lelkét, és nem is akar rajta változtatni, azok többségének jó sorsa van.
Nem minden a pénz a hírnév. Van néhány igaz barátod, az százszorosan többet ér, mint 500 érdekbarát, aki az első próblémádnál elhgynak.
Nem rontottál el semmit. A szemünknek nem az evilági javak után való gyüjtésére kell használni, hanem a menyországba vezető úthoz kell kincseket gyűjtenünk. A kevesebb sokszor több.
Van akinek a környezetemben nagyon jó lapokat osztott a sors, de olyat is látok, aki folyamatosan sz..póágon van. Ha valamibe belekezd, az tuti kudarc, bármit tesz, a körülmények mindig úgy alakulnak, hogy abból rosszul jön ki (pl. vesz autót, akkor abba belemennek és nem az ő hibája).
A többieknek (velem együtt) meg a kettő között van. Én nem vagyok féltékeny, mert az átlaghoz képest nincs rossz sorsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!