Ez mennyire normális?
Kedves Kérdező!
Több megyében a rendőrségi fegyvertartási előadó (rendőrtiszt ő is) nő. Vannak a vadászok között is nők. Most már a katonai pálya is (ha nem csak rajongsz a fegyverekért, de embert ölni is akarsz) nyitva áll előtted.
Van miből választanod.
Üdv R.
Anyukad azert fel tole, mert a fejeben az a kep alakult ki, hogy fegyverrel csak embert olni lehet.
Mint ahogy az en anyum fejeben, hogy motorral csak balesetet lehet szenvedni. Foleg miutan a batyam tenyleg korhazba kerult, igy nehezen fogadta volna el, ha a lanya is nyeregbe pattan.
Ha megtanitottam volna motort vezetni, elvittem volna egy par korre, elmult volna a felelme. Rajott volna, hogy ez milyen szorakoztato is tud lenni, es mar nem felt volna a vasparipatol ennyire.
Ugyanez van a fegyverekkel. Felnottem, elkoltoztem, van otthon fegyverem. Nem orul neki, de megmagyarzatam neki, hogy mirol van szo es mostmar hisz nekem, tudja, hogy megbizhat bennem. Ha egyszer eljon meglatogatni, tutti, hogy kiviszem a lopalyara es ismerem elegge annyira, hogy tudjam elore, hogy mennyire fogja elvezni, de amig nem ismeri, termeszetes, hogy fel tole es felti tole a pici lanyat is :)
Erdeklodesed teljesen normalis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!