Ez normális? 14/F

Figyelt kérdés
Üldözési mániám van de csak akkor jön ki rajtam ha ezen a szaros oldalon xd a politika kategóriába hozzászólok valamihez, ha ez után eltelik 2-3 nap akkor vége, eltűnt, egyszerűen rettegek ettől a témától pedig 11 éves korom óta érdekel (elég fura ez is) viszont nappal nem bírom, hogy ne válaszoljak rá. Illetőleg az ezotériával kapcsolatos dolgok többsége is megijeszt bár ezt még letudom küzdeni...ezek a félelmek csak éjjel jönnek ki nappal semmi nyoma úgy 8-9 felé kezdek "félni" vagy úgy érezni, hogy nem kéne ebben a kategóriában nekem tevékenykedni, régebben sokkal butább dolgok leírása után nem féltem, pedig azok (idősebb fejjel visszanézve) tényleg idiótábbnál idiótább szélsőséges hülyeségek voltak, ma már egyáltalán nem vagyok szélsőséges és sokkal "lazább" kommentek után félek. (Az ezotériát nem ezen az oldalon szoktam figyelni hanem nagyon ritkán a Youtube-s videósok egyikénél futó sorozat óta van ilyen félelmem)

2013. júl. 24. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Jézusom.. xDDD

Nem gondoltam volna, hogy valaki f0sik ettől az oldaltól...

2013. júl. 24. 21:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Pár éve még én se de amúgy nem az oldaltól fosok, hanem a politikától amivel viszont itt érintkezek...
2013. júl. 24. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:

És függő vagy? jó lenne, ha nem is kapcsolnád be a gépet-

nem szabad ezt olyan komolyan venni... ha nehéz megállni, kérj szüleidtől segítséget.

És foglalkozz valami értelmese dologgal! mi érdekel?: modellezés, zene, nyelvtanulás, rajz, festés? úszás?megkérhetnéd, hogy egy nyári intenzív nyelvtanfolyamra írassanak be- megugorna a nyelvtudásod, talán rákapnál, hogy minél előbb megtanulj valamit.

2013. júl. 24. 21:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem sokat vagyok itt az egy napom kb így telik el: 8-10 óra alvás, 4-5 óra strand, 2 óra edzés az oldalon max 1 órát vagyok de nem sokat válaszolók de ha egyet válaszoltam már beparázok (csak politika kategóriára vonatkozik [meg ezotériára, de azzal nem foglalkozom]) ha válaszoltam egy szinte semleges választ akkor ónétól kezdve félek..
2013. júl. 24. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem jó neked ez az olad.. sok megkeseredett és bevadult ember - kihagyhatnád.. a sport jó, kéne még valami, amit szeretsz csinálni, Mi érdekel? Mi a kedvenc tárgyad? Irodalmat olvass, nem ezot,politikát - Jó ebben a korban végigolvasni egy életművet: Tolsztojt például. Vagy Dosztojevszkijt, később Thomas Mannt. Akkor az irodalmi értékein kívül látod a szellemi fejlődést is és ez 14-18 közt nagyon fontos a Te életed szempontjából.

Jó legyél, és ha félsz, beszélgess az otthoniakkal - a fórumok nem a legjobb helyek

2013. júl. 24. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
*ez az oldal
2013. júl. 24. 21:40
 7/9 A kérdező kommentje:
oké akkor hol tudnék a neten horvátul tanulni? (tudom, hogy ez ismét hülye kérdés)
2013. júl. 24. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:

ez -ismét - nem hülye kérdés.. Kézdő horvát?

Ezt találtam:

"A Horvát Mindenkinek nevű oldalon regisztráció után 70 interaktív oktatóvideón gyakorolhatod a különböző szituációkban elhangzó kifejezéseket"

[link]

ez meg nyelvtanf- Bp-en:

[link]

Ügyes légy!

2013. júl. 24. 21:53
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :D
2013. júl. 25. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!