Nem ismerem még magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 19/L vagyok, a szüleim elváltak kiskoromban, anyukámmal élek, van egy nővérem, de ő nem velünk lakik. Rengeteg problémánk van, nem bírok már együtt élni az anyámmal, mert semmit nem csinál, csak állandóan kötekszik, magába beszél, dunnyog, és ez az idegeimre megy. Sosem tudtam igazán hogy mi az amit szeretnék, sosem ismertem magam, azt sem tudtam mire vágyom.. Tavaly elkezdtem az egyetemet, (fordító akartam lenni), de már megbántam, költségtérítéses képzésen vagyok... Nagyon sokba kerül, a szüleim nem is tudják, hogy felvettem a diákhitelt, nem akarom hogy ők fizessék, vagy piszkáljanak vele, azt se hogy beleszóljanak az életembe. Egy évig laktam a suli alatt a párommal, nagyon jó volt igazából magamra keresni suli mellett, de iszonyú nehéz, de legalább boldog voltam. Most úgy érzem hogy bizonytalan a kapcsolatom, és ma megláttam a felvételi ponthatárokat, hát a tavalyiakhoz képest nagyon nevetségesek... Az a baj hogy nem tudom mit akarok magamtól, kezdek befelé fordulni, nem is tetszik amire elkezdtem járni, mert úgy érzem, hogy valami különlegeset akarok, vagy többet... sosem voltam jó pl. tesiből, mert lusta voltam, de már megbántam, úgy érzem több mozgásra lenne szükségem, de most is rengeteget dolgozok nyáron, este érek haza, és nagyon elfáradok... még arra is gondoltam hogy jelentkezek tartalékos női katonának... persze tudom hogy ez nem normális dolog... de egyébként vonzzanak az ilyen dolgok. De igazából bele gondolok ebbe, bele gondolok abba, és rájövök hogy semmi se tetszik... Nem tudom mi állna jól nekem, milyen szakma, és mit végeznék szívesen..Úgy érzem magam, mint akinek teljesen elment az esze, mintha nem is én lennék, egyáltalán nem is ismerném milyen is vagyok én... mintha semmi személyiségem nem lenne, egyszerűen nem tudom mit kezdjek magammal!! Öngyilkos persze nem lennék, ilyesmire nem gondoltam, inkább pont arra, hogy tele vagyok energiával, amit nem tudok mibe belefektetni, nem tudom mi való nekem... És ettől megőrülök!! Ebben a korban már azért a többség húsz évesen, tudja mit akar kezdeni magával, én meg nem. Mostmár komolyan ott tartok, hogy azt sem tudom mit szeretek. Érezte már valaki ezt?? Tud nekem valaki segíteni?? Írhattok privátot is! Köszi!2013. júl. 25. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!