Az, aki hobbiból lányokat ment meg az erőszakolóktól, de nem lovagiasságból, hanem azért, mert így büntetlenül verekedhet, jó, vagy rossz ember?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 20:10
11/21 anonim válasza:
Bár mondjuk ha haszonnak azt fogod fel, hogy képzetleneken próbálhatod ki magad...:D
12/21 anonim válasza:
A Dexter című sorozat címszereplőjére emlékeztetsz. Ő gyilkosokat öl azért, hogy csillapíthassa a vérszomját.
13/21 anonim válasza:
na gyerekek, így kell csajozni!:D
14/21 anonim válasza:
ööö...jó talán, bár a követés elég durva szerintem a legtöbb csaj tőled parázik hogy miért követed....xd
15/21 A kérdező kommentje:
Miért félnének tőlem? Alacsony, sovány lányka vagyok, aki nem ismer, azt sem ézné ki belőlem, hogy egy másik nőt földhöz tudnék csapni, nem egy 150 kilós férfit! :D
2013. aug. 2. 08:28
16/21 anonim válasza:
Képzeld el a szitut: van egy srác, aki imád verekedni, de nem akar senkit bántani. Ezért csinálja azt, amit leírtál, hogy egyszerre ment meg egy lányt, és verekszik egy jót. Mi ebben a rossz?
17/21 anonim válasza:
Írhattad volna előbb is, hogy csaj vagy.
18/21 A kérdező kommentje:
Azt hittem egyértelmű. Férfiként lányokat követni elég perverz lenne.
2013. aug. 21. 06:58
19/21 anonim válasza:
Említettél lovagiasságot, még akkor is, ha azt írtad, hogy nem ez az indok... Így nekem ez jött le. :)
20/21 anonim válasza:
amúgy ja, nekem sem jött le, hogy lány lennél:D nem is tűnt amúgy logikusnak, eszembe se jutott:D
de miért lenne perverz, ha egy fiú követ egy lányt? szerintem teljesen normális:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!