Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy töröljem le az arcomról...

Hogy töröljem le az arcomról az értelmetlen vigyort?

Figyelt kérdés
Az az idegesítő szokásom mostanában hogy minden értelmetlenségen elvigyorodok. Például egyszer este nem tudtam elaludni, csak feküdtem az ágyban és a nagy semmire rám tört a röhögőgörcs, de tényleg a nagy semmin nevettem. Akkor ciki igazán, amikor veszekszem valakivel és a vita közepén rám jön és akivel veszekszem az tisztára őrültnek tart. Arra gondoltam hogy megtanulhatnék ilyenkor pokerfacét vágni vagy mondjuk valami rosszra gondolni ami elszomorít. Szóval kéne valami praktika amitől hirtelen szomorú leszek vagy valami. Tud valaki ilyet?

2013. júl. 17. 02:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, ha próbálok is komoly lenni azt hiszik viccelek :DD
2013. júl. 17. 05:38
 2/2 anonim válasza:
Én ilyenkor próbálok szomorúra gondolni. Például meghal az egyik szerettem vagy ilyesmi és ez általában bejön. A pokerface-t én is próbáltam és elég bénára sikeredett mert amikor megpróbáltam nem mosolyogni és erőből lent tartani a szám nagyon bénán nézett ki:D
2013. júl. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!