Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire érzed rossznak az...

Mennyire érzed rossznak az életet?

Figyelt kérdés

Szubjektív véleményekre lennék kíváncsi, pontosabban egy 1-10-ig terjedő skálán.

1=legrosszabb

10=legjobb

2013. júl. 15. 20:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 16. 10:50
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát mostanába eléggé nehéz időszakot élek, tehát olyan 4-est.
2013. júl. 16. 11:14
 13/22 anonim ***** válasza:

jelenleg 6:))

de amúgy vannak rossz időszakaim,szóval átlagban úgy 4

2013. júl. 16. 12:37
 14/22 anonim ***** válasza:

9es vagyok

Nem is olyan taho a fonokom.... igy egy 9est adnek, mert ha 10est adnek, akkor azt mondanam, hogy jobb mar nem is lehetne, de ezzel csak elzarnam magam elol a lehetoseget:D

Sose mondd, hogy ennel jobb nem lehet, mert akkor tenyleg nem lesz.... es sose mondd, hogy ennel rosszabb nem lehet, mert bebizonyosodik, hogy megis:)

2013. júl. 16. 17:43
 15/22 A kérdező kommentje:
Előző: Eléggé érdekes ez az optimista felfogás, bár a spirituális dolgokba nem szabad túlságosan belemerülni. Viszont örülök, hogy jól megy a sorod, csak így tovább :))
2013. júl. 16. 22:32
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem arrol van szo, hogy valakinek jol megy e a sora, vagy sem:)

Van hol laknod, van mit enned, vannak szeretteid, akik szeretnek teged(csalad, barat, parkapcsolat), es van mit csinalnod (tanulas, vagy munka)

Ez gyakorlatilag minden:)

Ha pl nincsen parod, vagy meghalt valakid, vagy keves baratod van... hat elofordul, de van akinek meg annyi sincs, mint neked... es ujabb tennivalot ad: baratot, part szerezni! Addig el valaki, amig cselekszik, ha meg nem cselekszik, akkor minek el?

2013. júl. 17. 14:44
 17/22 A kérdező kommentje:
A legfontosabb dolog az életben az egészség! Minden más ez alatt van...
2013. júl. 17. 15:06
 18/22 anonim ***** válasza:
gondoltam, hogy beleírom, de mi számít egészségnek? ha valaki mondjuk nem lát, akkor már nem egészséges? következésképpen boldog sem lehet?
2013. júl. 17. 19:15
 19/22 A kérdező kommentje:

Következésképpen gondolj már bele, hogy ha valaki elveszíti a látását vagy valamelyik érzékszervét hogyan mondhatná el magáról, hogy ő a világ legboldogabb embere, annak ellenére ha képes lesz feldolgozni azt a traumát. Igen is az egészség a legfontosabb az ember életében, és egy meleg, meghitt otthon. Mindazonáltal a kérdésemben egy időleges állapotra kérdeztem rá, amire egyszerű választ kértem semmi többet, és semmiképpen nem a szavaim kiforgatását, vagy a gondolatok továbbfejlesztését akartam megvitatni.

Naponta döntéseket hozunk változtatunk valamin, de mégis milyen irányba? Ebben soha nem lehetünk biztosak...

2013. júl. 17. 23:33
 20/22 anonim ***** válasza:

hát ami azt illeti, nekem eléggé előrehaladott csap-pálcika disztrófiám van, aminek következtében az elmúlt évek során elvesztettem a látásom nagyrészét...

de akkoris 9 pont:D

és ha úgy érezted, hogy kiforgattam a szavaid, akkor bocsáss meg, nem akartam, csak a gondolataim írtam le:)

2013. júl. 17. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!