Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban, és mi lett belőled? (vagy mi szeretnél lenni. )
Gyerekkoromban tanár, de most már nagyon nem. Nem is magyarázok jól - többen mondták -, emberekkel foglalkozni se szeretnék.
Szeptembertől nem tudom, mit tanulok, egyelőre környezetmérnök szakon vagyok :D
12 éves koromig fodrász. Aztán az azt követő nyaram annyira szörnyű volt, hogy én akkor eldöntöttem, pszichológus leszek, hogy segítsek másokon, és mások ne kerüljenek olyan helyzetbe, mint én. Engem persze nem nevettek ki, mint az egyik válaszolót, de éreztették velem, hogy ahhoz sokat kell tanulni, meg "hülyékkel akarok foglalkozni, én is az leszek" Meg nem vagyok rá alkalmas.
nem is vettek fel az egyetemre, most gazdásznak tanulok. Világéletemben gyűlöltem a matekot, de itt megszerettem. Őszintén szólva nem zavar, hogy nem vettek fel az egyetemre, mert sok mindenre rájöttem magammal kapcsolatban. Rájöttem arra is, hogy nem másokon akartam segíteni,hanem saját magamon, saját magamat megérteni. Lehet papíron gazdász leszek, de az én világomban mindig is pszichológus. A mai napig olvasok pszichológiával kapcsolatos könyveket, teszteket töltök ki, analizálom az embereket, saját magamat is. Sokan mesélik el nekem a gondjaikat és várják a segítséget.
Hát igen,a pszichológia egy érdekes szakma(talán nem is annyira maga a szakma..hanem az emberek az érdekesek:) )Köszönöm az eddigi válaszokat,mindenkinek ment a zöld.
Érdekes látni,hogy szinte mindenkinek más-más "álma" van/volt.És,hogy az álmok ellenére ki merre tart/mi lett belőle.Pl.: mozdonyvezetőből végül szakács?:D szép fordulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!