Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen életet szeretnél...

Milyen életet szeretnél magadnak igazán? Teszel is érte valamit (ha még nem érted el)?

Figyelt kérdés
Mit teszel azért hogy olyan életet élj amilyen az álmaidban van egyenlőre? Ha pedig olyat élsz amit akartál, akkor mit tettél meg érte?
2012. okt. 16. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Háát szerintem ez egy eléggé összetett "probléma", úgy gondolom mindenki szeretne családot, komoly kapcsolatot, de mellette szakmailag is szeretne toppon lenni.

Sajnos én épp, hogy bele tudtam kóstolni a szakmai részébe bejött a szerelem, így fel kellett hagynom ezzel a fajta tevékenységgel, más után nézni, ami végülis jó, mert a mindennapi élethez és családalapításhoz jó, de nem a legjobb a szám íze.

Egyébként úgy gondolom, h jó úton járok, teszek is érte , ami belefér.

2012. okt. 16. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Egyelőre nagyon elveszettnek érzem magam, fogalmam sincs, mit szeretnék csinálni, így tenni is nehéz érte. :(

Persze teszek, hiszen folyamatosan tanulok, képzem magam, dolgozom, keresem az utam... De még nem találtam meg azt, amire felkiáltottam volna, hogy na, ez az, ezt szeretném csinálni. :(

2012. okt. 16. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem szeretnék családot és komoly kapcsolatot, bár utóbbival szemben úgy vagyok, ha találkozom olyan emberrel akire úgy gondolom, érdemes időt pazarolni, akkor legyen, gyerekek viszont kizárt. Nem is ismerkedem másokkal kapcsolatkeresés céljából. Csak szakmával kapcsolatos céljaim vannak, és igen, teszek is értük. Az űrkutatás érdekel illetve a számítástechnika, ilyesmi téren szeretnék dolgozni.
2012. okt. 16. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésre válaszolok közvetlenül, nem is akartam, az egyik válaszoló viszont elgondolkodtatott, amit írok emiatt az válasz lesz a kérdésre is.

Hogy mindenki ugyanazt szeretné? Én csak azt tudom hogy én biztosan nem, vagy nem így. Tudom hogy lesz egy "komoly kapcsolatom", ahogy eddig is már jó ideje mindig volt. Valószínűleg az egyikkel gyerekeket is nemzek majd, és ha már gyereket nemzettünk, fel is fogjuk őket nevelni. Ez már családnak nevezhető, de nem az életcélom, hanem egy dolog ami meg fog valósulni, és ha jól csinálom, akkor jól.

Munka? Itt már közelebb járunk. Nem célom semmilyen szakmai csúcs, a szakmám csak azért érdekel mert pénzt tudok vele keresni. Elvégeztem egy jó sulit, most pedig tovább képzem magam, hogy januártól-februártól legyen egy mostaninál komolyabb munkahelyem, sokkal több pénzért.

A végső, messzi célom az önállóság, legyen annyi pénzem ami mellett nem, vagy minél kevesebbet vagyok arra kényszerítve hogy másoknak dolgozzak.

És még rengeteg minden de az külön írások témája lehetne, és nem is akarok itt mindent kiadni.

2012. okt. 17. 14:52
 5/5 anonim válasza:
"Nekem itt van dolgom..., Nekem itt vannak álmaim..." ---> amit valora is valtok! ! minden erommel azon leszek..barcsak sikerulnee.. :(*-*
2012. okt. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!