Szeretnél magadnak egy bitangjó crossmocit?
12 éves 125-ös motorért 290khuf?
Magadnál vagy ember?
Ha gyorsan akarnád eladni nem kérnél érte ilyen horror árat.
Ennyiért 400cc-s sportmotort kapsz használtan...
Honda CB1, 400cc 400.000Ft környékén megvan. Jah és a 600-as Suzuki Bandit, meg a 750-es Moto Guzzi nem érte utol gyorsulásban...
A mai gazdasági helyzetben nem ér meg egy ilyen motor ennyit főleg hogy utcára sem lehet kivinni...
Erdőben nem motorozhatsz, pálya nem mindenhol van odáig is tréleren kell vinni... Elég nagy luxus lenne.
200e ft-ért kapsz ennyi idős rendszámos endurót amivel kimehetsz az utcára, van rajta index, km óra és még azt is tudod hogy menyit mentek vele
ennél nem tudod bebizonyítani hogy tényleg annyi üzemórát ment mint amennyit mondasz, mellesleg a krosszokat gyepálják rendesen..
Na nekem az eszem megáll, én crossversenyzek, de hogy itt a bírók közül senki nem, az egészen biztos. Mi az hog ygyorsulás meg sportmotor ?? és társai ??
Ember, nem crossmotorról van szó? vagy ismét egy olyan "crossmotor", amely csak azért cross mert kicsitt fejjebb van a sárhányója ??
Komolyan mondom, hihetetlen. Egyébként vannak erre speckó oldalak ahol hirdetni tudsz (ingyen). való igaz, van amiket 2 éve hirdetnek, de ha jó a motor és jó áron adod, hidd el pár nap alatt elkapják. Tapasztalat. Az más kérdés sajnos, hogy egy egy éves abszolút király állapotú motort nekem se sikerült eladnom többért csak 40 %*-os áron kb, de hát ez van ... a motocross igen költséges egy sportág, ebbe az ne is vágjon bele, aki nincs felkészülve a havi akár több százas kölktségekre, hát maga a motor pedig ... azt megveszed és tekintsd is azta pénzt egy az egyben hobbyra kidobott pénznek, mert abból te úgymond jól kiszállni nem tudsz. Ez egy ilyen dolog. Én is megkattantam, hogy az 1 éves Yamahát ami újonan 2 milka felett volt, 800-ért vitték csak el, ... tényleg ez van ma.
De azért sok sikert!
Hello mindenkinek...! nos: a sok NAGYTUDÁSÚ emberkék 1. nemtudják mitbeszélnek! 2. életükbe nem ültek motoron stb. stb.
Jah és még annyit a motort ma elvitték:D (290eft-ért....) Ugyhogy kedves "400ast is kapsz enyiért" stb. barátaim Ennyit tudtok ti a motorsportról, vag legalábbis a motocross-ról!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!