Milyen autód van és milyet szeretnél?
Ha kérhetem googles képet linkelj, és csak reálisan az álomautót is:) (Tehát ha 601-es Trabantod van akkor ne 612-es Ferrarit írj álomautónak:))
Így gondolom:
Nekem Audi A4 1.6-osom van ( [link] (sötétzöld színben és kisebb külső eltérésekkel,természetesen pl. más fajta felnik)
És egy Volvo XC70-est szeretnék venni a közeljövőben,hitelre.
( [link]
Nekem Opel Astrám van, és egy ugyanilyen, csak zsír újjal kiegyeznék.
Különben a trabantos mé nem akarhat Ferrarit? Nem lehet álmodozni?
Az állom autó lényege nem az,hogy anyagiaktól függetlenül az enyém lehet?
ha reális autót akarsz akkor akkor az vágy autó.
Nekem egy 94-es Corsám van, de olyan kéne, ami vízzel megy, vagy valami egyéb roppant olcsó üzemanyaggal. Praktikus, kényelmes legyen, soha ne kelljen olajat cserélni benne, a műszaki átvizsgálás ingyenes és garanciális legyen, az alkatrészkopást hírből se ismerje.
Álomnak ugye nem is rossz? :)
Nem arról van szó,hogy nem lehet álmodozni csak tudod akkor mindenki olyanokat írna, hogy Suzukim van,de egy Lamborghinit szeretnék, vagy Bentleyt stb...(nem konkrétan a Trabantosokra gondoltam,ne vegye magára senki,csak példa volt)
Egyébként meg azért kérném a képet mert írtad,hogy Opel Astrád van, de az lehet F Astra,G astra,H astra stb..
De azért köszönöm a válaszod!
U.I: Csak úgy érdekel,kíváncsi vagyok kinek milyen autója van -mielőtt valaki kérdezné miért érdekel ez engem.
Most ilyen van: [link] (csak nncs sötétítve+nekem fehér index van rajta+alufelni+60/40-es ültetés) 1.4 hengerenkénti injektoros '94
És most valami ilyesmire vágyok:
(kombiba mindegy milyen színű, sedanba piroson kívűl szintén mindegy, és dízelbe mindkettőt)
vagy esetleg Golf/Jetta II dízelbe
Vagy még valami 2személyes kistehert is eltudnék képzelni(Combo, pertner, berlingo---mindegyikből a legrégebbit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!