Milyen telefonod van? Mindenki válaszára kíváncsi vagyok. Milyet szeretnél?
Milyen telefonod van? Szereted/nem szereted miért?
----------------------------------------------------------------------------
nekem ilyen: [link]
Szeretem is meg nem is. :) Jó a 3megapixeles kamerája lehet vele telefonálni,zenét hallgatni stb. de már 3 éve megvan és szeretnék egy újat valami qwerty billentyűset ami érintős,de max fél év múlva kaphatok vagy később. Esetleg adhattok ötleteket viszonylag olcsó qwerty billentyűs telefonokra.
Nokia Illuvial Pink (6700), imádom. Előtte érintőképernyős volt, hát soha többet. Ez szép is, okos is, meg vagyok vele elégedve.
ájfón trídzsíesz
ja, kellemes csalódás volt.
iPhone 3G, a magyarországi megjelenés napja óta.
Most nincs kredit váltani jobbra sajna :(
Nokia N97
Imádom a billentyűzetet és a hangszórót, az okos kamerát, amúgy elég lassú. De nem cserélném le semmire
LG mini. (GD 880)
Imádom, mert nagyon szép, könnyen kezelhető, minden fontos funkció könnyen elérhető már az alap menűrendszer szerint is, de könnyű saját ízlésre is szabni.
Jó, hogy fényes napsütésben is látom a képernyőt.
Kicsi kezem van, nem gond az érintőképernyő.
A komment megírásának időpontja: ma 15:36
a saját érdekben ne az tetsszen :D de gondolom a külseje alapján ítéled meg. a belseje egy rémálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!