Mi szerettél volna lenni? /Mi lettél? /Mi szeretnél lenni?
Szóval arra lenék kíváncsi,hogy mikor még gyerek voltál mik voltak a terveid..mikor döntötted el,hogy mivel szeretnél foglalkozni? ÉS ezt sikerült-e megvalósítanod?
Ha még tanulsz akk. meg mik a terveid? Vagy mik voltak a terved és,ha esetleg azóta változott a véleményed a jövpdet illetően,akk. miért,mitől változott ez meg?
Nem tudom,ezek engem mindigis érdekeltek másokkal kapcsolatbna..:D
köszi a válaszokat előre is:)
Tizenévesen régész szerettem volna lenni, akkoriban örökké az egyiptomi, azték stb. ásatásokról, leletekről szóló könyveket olvastam.
Majd később leszálltam a földre, és fényképész vagy fodrász akartam lenni.
Erre a szüleim bedugtak a közgébe, és lett belőlem könyvelő.
Pedig mennyivel érdekesebb életem lett volna régészként!
első vűlaszoló: Azt nemtudom,hogy hogy csinálod:D..én mindig ezen kattogok,hogy mi lesz majd velem..mi lesz a terveimmle(:
2.válaszoló:
milyen suli?középiskola v. egyetem/fősuli?
ha csak középsuli akk. sztem elég,ha olyan középsuliba mész ahol erős az angol(mai világban kell) aztán meg úgyis eldöntöd idővel,hogy mi lesz a folytatás..:D ha meg egyetem akk. cinkesebb a dolog xd ..
3. válaszoló: Foggalmam sincs ,hogy akönyvelő mit csinál(gondolom matek kell hozzá..és papírmunka) de az sem lehet rossz..na meg olyan rosszul se kereshet ha köze va tényleg a matekhoz xd.. de am. igen a régészet érdekes foglalkozás lehet..:D Egy időben még engem is vonzott a dolog,mert h. szeretem a törit(szerettem..mostanában túl sok az évszám a tananyag során)..
Am. köszönöm a válaszokat,a zöld ment mindenkinek:)
és még várnám a további válaszokat is..
Óvodás koromban balerina, általánosban csillagász.
Mikor gimnáziumba jelentkeztem, eldöntöttem, hogy tolmácsnak szeretnék tanulni.
Idén érettségizek, de sajnos keresztülhúzta a terveimet, hogy a választott egyetemre mindössze 10 diákot vesznek fel.
A másik terv (ez a valószínűbb), hogy angoltanár leszek.
Majd meglátjuk.
2. válaszoló:ezen jót mosolyogtam xd mármint h. az szerettél volna lenni amit éppen láttál..:D
köszi a válaszokat:D ment a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!