Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi szerettél volna lenni? /Mi...

Mi szerettél volna lenni? /Mi lettél? /Mi szeretnél lenni?

Figyelt kérdés

Szóval arra lenék kíváncsi,hogy mikor még gyerek voltál mik voltak a terveid..mikor döntötted el,hogy mivel szeretnél foglalkozni? ÉS ezt sikerült-e megvalósítanod?

Ha még tanulsz akk. meg mik a terveid? Vagy mik voltak a terved és,ha esetleg azóta változott a véleményed a jövpdet illetően,akk. miért,mitől változott ez meg?

Nem tudom,ezek engem mindigis érdekeltek másokkal kapcsolatbna..:D

köszi a válaszokat előre is:)

2013. febr. 22. 18:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kisgyerek koromban sem akartam semmi sem lenni és most se:D
2013. febr. 22. 18:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tippem sincs, pedig suliválasztás előtt állok... Jaj :(
2013. febr. 22. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Tizenévesen régész szerettem volna lenni, akkoriban örökké az egyiptomi, azték stb. ásatásokról, leletekről szóló könyveket olvastam.

Majd később leszálltam a földre, és fényképész vagy fodrász akartam lenni.

Erre a szüleim bedugtak a közgébe, és lett belőlem könyvelő.

Pedig mennyivel érdekesebb életem lett volna régészként!

2013. febr. 22. 18:50
 4/13 A kérdező kommentje:

első vűlaszoló: Azt nemtudom,hogy hogy csinálod:D..én mindig ezen kattogok,hogy mi lesz majd velem..mi lesz a terveimmle(:

2.válaszoló:

milyen suli?középiskola v. egyetem/fősuli?

ha csak középsuli akk. sztem elég,ha olyan középsuliba mész ahol erős az angol(mai világban kell) aztán meg úgyis eldöntöd idővel,hogy mi lesz a folytatás..:D ha meg egyetem akk. cinkesebb a dolog xd ..

3. válaszoló: Foggalmam sincs ,hogy akönyvelő mit csinál(gondolom matek kell hozzá..és papírmunka) de az sem lehet rossz..na meg olyan rosszul se kereshet ha köze va tényleg a matekhoz xd.. de am. igen a régészet érdekes foglalkozás lehet..:D Egy időben még engem is vonzott a dolog,mert h. szeretem a törit(szerettem..mostanában túl sok az évszám a tananyag során)..

Am. köszönöm a válaszokat,a zöld ment mindenkinek:)

és még várnám a további válaszokat is..

2013. febr. 22. 18:59
 5/13 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Középsuli, megyek majd tanácsadásra, de semmi se vonz igazán. Angolul perfektül szeretnék beszélni, terveim között van Anglia "meghódítása", de a családomat nem szeretném itt hagyni, szóval ez így egy kicsit paradoxnak tűnik. Kiskoromban mindig az akartam lenni, amit éppen láttam :) Mikor ovis voltam óvónéni, vagy fodrász, alsóban tanárnéni, aztán reálisabbra vettem a formát xD.
2013. febr. 22. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Kiskoromban rajztanárnő szerettem volna lenni egy művészeti iskolában, emellett meg kézműves. Most meg pszichológusnak tanulok, de nem tudom mi válik belőlem :)
2013. febr. 22. 19:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Óvodás koromban balerina, általánosban csillagász.

Mikor gimnáziumba jelentkeztem, eldöntöttem, hogy tolmácsnak szeretnék tanulni.

Idén érettségizek, de sajnos keresztülhúzta a terveimet, hogy a választott egyetemre mindössze 10 diákot vesznek fel.

A másik terv (ez a valószínűbb), hogy angoltanár leszek.

Majd meglátjuk.

2013. febr. 22. 22:23
 8/13 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:ezen jót mosolyogtam xd mármint h. az szerettél volna lenni amit éppen láttál..:D

köszi a válaszokat:D ment a zöld :)

2013. febr. 23. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Kiskoromban régész. Most katona :)
2013. febr. 23. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Kiskoromban író akartam lenni. Általános iskolában is író akartam lenni, csak már írtam is. Gimiben is író akartam lenni. Most egészen más jellegű szakmát tanulok (pedagógus, tulajdonképpen), de ha beledöglök, egyszer akkor is író leszek, mert ez az egyetlen, ami igazán boldoggá tesz. :))
2013. febr. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!