Mitől vagyok ilyen (szinte betegesen) ragaszkodó?
Szia! Hát akkor szinte sorstársak vagyunk!
Én már betegesen ragaszkodom mindenhez, még jobban, mint te.
Nekem is volt egy macskám, nagyon szerettem, o volt az egyetlen barátom, csak benne bíztam meg, minden éjszaka vele aludtam... Lassan 2 éve, hogy meghalt, de még mindig borzasztóan hiányzik, az életemet odaadnám, hogy még egy percre láthassam!
Sot! Én még a karácsonyfáink leveleit is elrakom, annyira sajnálom mikor kidobjuk. Mindenhez és mindenkihez nagyon ragaszkodok, ezért is fáj annyira mikor elhagynak a barátaim. Sot, régebben még a csokiból is csíptem le darabkákat és elraktam emlékbe! A mai napig megvan ez a ragaszkodásom, még az elromlott/eltorott tárgyakat sem dobom ki, sot még a szemetet is sajnálom.
Nálam ez már tényleg beteges, sajnos nem tudom mit kellene ellene tenni...:(
Igen, a helytelen viselkedésed.
Helyesen:
-fogadd el, hogy a halál az élet része, és nézz előre, továbbá fogadd el, hogy semmi sincs ok nélkül, és az ittmaradottaknak feladata az élet, élniük kell, de ha folyton siránkoznak a meghalt felett, nem tudnak, ezért kell előrenézni
-fogadd el, hogy azért jön el több próbálkozás után, hogy addigra megtanuld értékelni, és legalább a többi versenyzőhöz képest meglátni azokat a tulajdonságait, amelyekkel leginkább hozzád illik. Tehát ha vége, akkor nem ő volt az Igazi neked, csak egy tapasztalatszerzés, akivel az életednek ebben a szakaszában valamiért találkoznod kellett, de a mandátum eddig tartott.
-na igen, a szüzesség, ezért van az, hogy ne veszítsd el, csak házasságban, mert a legnagyobb megtartó erő, a házastársadhoz aztán már ragaszkodhatsz, de amíg nem vagytok házasok, látod, bármikor szétmentek, és lelki sérüléseket okoz. Magadnak csináltad.
hát..velem is hasonló a helyzet :)
kicsit mintha az emlékeimből táplálkoznék...és a múltban élnék.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!