Miért utasítanak vissza ennyien? Nagyon rossz.
Figyelt kérdés
Ma voltam a nagymamámnál és fél óra után már azt kérdezgette, hogy mikor megyek már haza? Eddig nem volt ilyen, csak az utóbbi időben. Ha meg merek szólalni ott, egyből csöndre int. A másik az unokatesóm, akit már jó fél, vagy egy éve bejelöltem Facebookon, de mindenkit visszajelölt, csak engem nem. Nem volt közöttünk semmiféle baj soha, én mindig próbáltam közeledni felé, de ő nem akart. Most meg vissza se jelöl. Állítólag a szülei sokat példálóztak velem és ezért. De akkor is rossz, hogy ennyire visszautasít. Nekem is példálóztak már a szüleim egy csomószor mással és látatlanban utáltam is a gyereket rendesen, de amikor megismertem, rájöttem, hogy normális és többet nem volt vele semmi bajom. Ő még nyitni sem akar felém. Miért ilyen? Ez szerintem nagyon gáz.2013. júl. 11. 21:44
1/4 anonim válasza:
Ennyien? Ez csak kettő! :)
Ne vedd ennyire a szívedre.
2/4 anonim válasza:
szerintem arra gondolj hogy sokan vannak melletted ismerősök,rokonok.az unokatesoddal ne foglalkozz a mamádnál meg front van ennyi:) többen vannak akik szeretnek ez a lényeg
3/4 anonim válasza:
Ilyen dolgokkal fogsz meg talalkozni az eleted soran maskor is. S nem azert, mert nem vagy jo. Azt kell, hogy tudd, Te nem attol vagy tobb vagy kevesebb, hogy vki elutasit. Koncentralj azokra az emberekre, akik kedvelnek Teged! :-)
4/4 anonim válasza:
Nincs olyan ember aki nem járt volna már így élete során. Ne is törödj vele, nem kell az egész világgal jobban lenni :) Inkább értékeld azokat akiknek tényleg fontos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!