Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen rossz? 14/l

Miért vagyok ilyen rossz? 14/l

Figyelt kérdés
Àllandóan rossz vagyok és a legtöbb esetbe ki is derül. Pl most arra jött rá hogy miket szólogattam be facebookon és holnap azt is be kell vallanom hogy a 20000 ft os szemüvegem a balaton iszapjában vergődik. És nem akarok rossz lenni de egyszerüen nem megy. Ha látná hogy milyen kérdéseket teszek fel ide meg a privát üzeneteimet akkor nagy bajban lennék. Meg mindent leszarok ezért kihagyok olyan dolgokat a suliban amiért haragszik. Pl korrepetálás, előkészítő. Mert leszarom. Elegem van hogy mindig le kell cseszni. Egyszer annyira lecseszett anya hogy 3 hétig depressziós lettem szerintem. Meg ha fel vagyok idegesítve akkor elkezdek trappogva összeszoritott kézel asètálni durvább esetben futni és ilyenkor nem mondom hogy elmwntem ezért azért is lecsesz mert elszöktem. Hú de felba..tam az agyamat ezzel a kérdéssel. Ès azért ebbe a kategóriába irtam mert itt sokan vannak.

2013. júl. 8. 23:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
hú de irgumburgum :D
2013. júl. 8. 23:32
 2/25 anonim ***** válasza:
Ruhe wazze!
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy éretlen kis fruska vagy még.
 4/25 anonim ***** válasza:
Menj el pszihológus hoz :))
2013. júl. 8. 23:33
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez lenne a nagy rosszaság akkor mindenki boldog lenne.

Azta ellógtál egy korrepet? Nem azért de elég gáz itt reklámozni magad...

2013. júl. 8. 23:35
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
vigyázat! egy igazi rosszkislánnyal van dolgunk..
2013. júl. 8. 23:36
 7/25 anonim válasza:
100%
Ha szeretnél gyakorolni nálam, csók vagy egyéb területen, írj! :D
2013. júl. 8. 23:36
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
És ezek mellett még netezel is 11 után? Na neee.
2013. júl. 8. 23:38
 9/25 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy sokkal inkább csak figyelemre vágysz...
2013. júl. 8. 23:46
 10/25 A kérdező kommentje:
Ő elég rosz vagyok higyétek el. Nem irtam le mindent...szinte semmit nem irtam le...
2013. júl. 8. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!