Milyen szeretnél lenni 10 év múlva? Mit szeretnél elérni?
azt hogy boldog legyek meg hogy az
legyen a munkám mint a hobbim
Sikeres énekesno-szinészno, író, filmrendezo, festo szeretnék lenni Amerikában. Nagy békeharcos és állatvédo vagyok, ezt is szeretném megmutatni a világnak, és minél tobb embert rávenni a vegetarianizmusra és az egyediségre...:) Olyan filmeket/zenéket szeretnék csinálni, ami az élet értelmérol szól..
Szóval roviden, 10 év múlva hollywood-i híresség akarok lenni, de nem csak egy a sok kozul!
Én szeretném rendezni
a Vissza a Jövőben 4 filmet
1. válaszoló vagyok
nekem egyenlőre még nincs kilátásom. talán annyi hogy jó lenne párt szerezni :)
(10 év múlva huszonévesen már illik szerelmesnek lenni xD)
Állást tekintve nem tudom. Karriert meg ilyeneket majd az állás határozza meg.
Boldog az akarok lenni, szeretnék segíteni másokon, akár rászorulnak, akár csak egy felejthető szívesség lesz.
Mit szeretnék elérni? Jó kérdés. Nagyon sokmindent, ami szép és jó. Mindenki tudna mondani párat, nem sorolok most én is.
De egy biztos: nem szeretnék pénzben úszni. Igen szeretném, hogy mindig legyen elég és mindenre jusson, egy kicsi még maradjon is. De ha túl sok van az tönkre tenné az életem. Ha valaki józanul végig gondolja, rájön, hogy nem jó a túl sok( a pénzből sem).
KÖzelről nézem végig éppen ahogy az unokatesóm felnőtt, jó állást kapott, szép feleséget.Gazdag lett, született egy fiuk. A pénz elvitte minden eszüket( inkább nem sorolom fel mire mennyit költenek) Most válnak. Nem csak egymást rontják el. Ott van egy 6 éves kisfiú,akivel senki nem foglalkozik. Hazudnak neki mindig. ebből kifolyólag ő is ilyenné válik. Nem érzi, hogy bárki is szeretné. És igaza van sajnos.
Na persze, ha szegények lettek volna, akkor is megtörténhet az ilyen, de nekik a pénz vette el az eszüket és én bármennyire is szeretnék, mégsem tudok tenni az ellen, hogy a kisfiú, ha felnő ne ezt tartsa természetesnek.
ÉN NEM AKAROK ILYEN LENNI!
Tisztelet annak a kevés kivételnek, akinek a pénz nem vette el az eszét.
Először jön a sablon nálam is: ház és autó.
Szeretném ha addigra megtalálnám a páromat, egy esküvőt, és pont kb 10 év múlva már egy babát. Azon a területen szeretnék dolgozni, amit szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!