Állandóan versengeni akarok mindenben, miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, egyszerűen mindig vágyom arra hogy versenyezzek valakivel akármiben, főleg fiúkkal.. :) miért vagyok ilyen?2009. okt. 17. 18:11
2/8 anonim válasza:
Így van, folyton bizonygatni akarod magadnak, hogy te jobban tudsz mindent a többieknél. Engem idegesítenek az ilyenek, főleg ha feltűnően teszik ezt.
3/8 anonim válasza:
énis 15/L vok és ugyanilyen:D
de am sokan szeretik ezt a tulajdonságot:D
de van akik utálják:(
4/8 anonim válasza:
talán mert nincs önbizalmad alapból, csak akkor, ha jönnek a pozitív visszajelzések győzelem után?
5/8 A kérdező kommentje:
hát az önbizalmammal nincs probléma :)
2009. okt. 18. 10:21
6/8 anonim válasza:
Akkor azért, mert egyszerűen ilyen típus vagy. Szereted megmutatni hogy mire vagy képes.
7/8 anonim válasza:
Akkor most lesz az önbizalmaddal probléma:nagyon nem bírom az ilyeneket..igen k....g vagy...(nagyon)
8/8 anonim válasza:
Ez az attitűd mindenképpen valami tudatalatti által inspirált kompenzálási törekvés.
Azt próbáld végiggondolni, hogy mi hiányzik az életedből?
Én sosem voltam ilyen versengős túlzottan, többen azt hitték, hogy mulya vagyok, pedig egyszerűen csak messzebbre látok a közvetlen környezetemnél. Tehát sokkal inkább izgat az univerzum egészében elfoglalt/foglalható helyem, mint a szűk, közvetlen kiskörnyezetem véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!