Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerencsejáték függőség. Nem...

Szerencsejáték függőség. Nem könnyű (? )

Figyelt kérdés
Online roulette-zek minden nap. Siker lényege ugyebár hogy ember mindig tartsa magát a napi tervhez,ne szaladjon el vele a ló. Ez nálam napi 2500 forint profit. Ez már jóideje működik is, minden nap meg állok itt. Csak nem könnyű,mindig ott motoszkál bennem hogy, hú mennyit nyerhettem volna már. Remélem tudom tartani magam:)
2013. júl. 7. 14:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem most állj le! Komolyan! :( Sajnálom, nekem a leírás alapján ez tűnne megoldásnak. Hacsak nem tudod magad előtt egyértelműen bizonyítani, hogy egy fillérrel sem lesz SOHA több, de SOHA.

Ugyanis idővel jönnek majd olyan megerősítések, amikor akkora lesz a győzelmi esély, hogy csak ráraksz egyszer-egyszer többet. Ezután szép lassan, csak 50-100 forintokkal növeled, ami lehet kicsi, de sok kicsi sokra megy, és ezt egy váratlan nagy bukásnál fogod észrevenni... csakhogy az esetek jó részében van, akinél már az is kevés a leálláshoz, és vissza akarja szerezni, amit vesztett, és újabbat veszít.

Ezt nem filmből szedtem! Vannak erre jó példák a való életből is.

És egyébként egy kérdés : Most Te valóban +-ban állnál? Hosszútávon is szoktad figyelni magad?

2013. júl. 10. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!