Miért szeretem a hajszárító hangját?
Figyelt kérdés
Egyszerűen imádom a hajszárító hangját.Amikor kisebb voltam, csak azért szerettem fodrászhoz járni, hogy a végén hallgassam a hajszárító hangját. :D
20/L
2012. dec. 19. 18:27
1/14 anonim válasza:
a gyakorlati oktatómnak (aki fodrász) a kisbaba a hasában csak akkor nem rugdosott, ha szárította a vendége haját. Ő is a hajszárító hangjától nyugodott meg. lehet hogy kiskori élmény, vagy előző életedben valami kapcsolat fűz a hangjához. van ilyen :)
2/14 anonim válasza:
hmm..ez furcsa.Én kifejezetten utálom, mert úgy megijedek mint egy háziállat :D..
3/14 anonim válasza:
én a számítógép halk zümmögését, meg a víz csobogását szeretem.
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor miért ráz ki a hideg? Szabályosan libabőrös leszek..youtuberól letöltöttem egy ilyen hanganyagot és teljesen beleborzongok...jó értelemben :)
2012. dec. 21. 22:48
6/14 anonim válasza:
haha, én a porszívó hangját imádom:D de jó, hogy nem csak én vagyok ezzel egyedül:D
7/14 anonim válasza:
Én pedig a városi zajokat! Pedig eléggé csendes kis városkában élek. De mióta egyszer tapasztaltam, sokkal jobban tudtam aludni. :)
8/14 anonim válasza:
Én is iszonyatosan szeretem a hajszárító és a porszívó hangját, és a meleget, amit kifújnak :D nem tudom, hogy miért, de egyszerűen ilyen euforikus hangulatba kerülök tőle :D
9/14 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, a porszívót is. Egyszerű a magyarázat: ugyanaz a frekvencia mint amit a mamád hasában hallottál, ezért nyugtat meg, mert ott meleg volt és biztonságban voltál. Tudat alatt emlékszel a hangra és erre emlékeztet.
10/14 anonim válasza:
Én pedig a tengerimalacok ujjogását, nagyon jó érzés ha boldogok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!