Miért szeretem a hajszárító hangját?
Egyszerűen imádom a hajszárító hangját.Amikor kisebb voltam, csak azért szerettem fodrászhoz járni, hogy a végén hallgassam a hajszárító hangját. :D
20/L
Hülyeség, komolyan.
Ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy élvezi a fájdalmat, és szeretni, ha verik.
Fujj.
Nem fogom fel, hogy hitetik el egyesek magukkal, hogy a hajszárító, mit ne mondjak, igen erős, frekvenciának nem, de mindinkább zajnak nevezhető visítását szeretik.
Mi értelme?! Hogy értelmet adjatok annak a sok felesleges 1 meg 3 órás youtube-re feltöltött hajszárítós video-baromságnak??!
MI ÉRTELME?
A megnyugtató zenét, a víz csobogását, vagy max. a halk fehérzajt szeressétek, de ne egy üvöltő gép zaját.... :(
Igaz règi kérdés de nagyon tetszik az előttem lévő válasza. Látszik hogy egy egocentrikus barom vagy. :)
Ugyan miért zavar téged ha másoknak ez tetszik? De komolyan. Én meg egyszerűen nem értem meg az olyan embereket mint te akik ilyen apróságokon tudnak panaszkodni. Légyszives ne te döntsd el mi a normális és mi nem. Mindenkinél relatív hogy mi a normális és mi nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!