Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyakakori kérdések függő...

Gyakakori kérdések függő lettem. Segítség! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Na jó, jó. "Tudom. Kapcsold ki és találj más elfoglaltságot."

De ez nem ilyen egyszerű. 10 hónapja kiköltöztünk külföldre. Eddig dolgoztam, de most 3 hónapja nem. Próbálltunk másikat keresni, de mivel nem beszélem rendesen a nyelvet minden honnan elhajtanak. Akihez kijöttünk, pedig nem segít. Egyszerüen ránk unt és sz@.ban hagyott. Haza menni sem tudok, merr az ottani albérletünk elúszott.

Úgy beszéltük meg a párommal, h januárra lesz annyink h haza menjünk és kivegyünk ott valamit. Én ott maradok dolgozni a régi helyemen, ő meg vissza jár ide.

De addig itt ülök egész nap tök egyedül. A házi munka ls a főzés hamar meg vannak. Már a sétát is unom. Tornázni sincs kedvem. Nincs tv-nk, se normális internetünk. Nem tudok se filmet nézni, se új zenéket hallgatni. Mobil netünk van, amin csak ilyen olvasgatós oldalak jönnek be.

Már unom a wikipédiában olvasgatni az érdekességeket. A facebookra meg nem is merek felmenni már. Nehogy rámfogják hogy:"de rá érsz" Eggyetlen mentsváram ez itt a GYK.hu. Ma is szinte egész nap itt lógtam. Annyira ki vagyok már pihenve, h aludni sem tudok, ékszaka is itt pötyörészek.

Ne értsetek félre nem sajnáltatni akarom magam, csak másképp nem nagyon tudom leírni.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

2012. nov. 21. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Én hazajönnék. Ha jól sejtem, téged a társad tart vissza, indirekt módon.
2012. nov. 21. 19:48
 2/6 Malats ***** válasza:
Detto. Bár én deréksérülés miatt nem tudok dolgozni. Net,gép nincs, tv nem köt le már. Ugyanugy telonet. 1,5 hét és otthon leszek, tovább nem birnám igy, bekattannék. Szerencsémre tesomékhoz tudok menni, és majd egy irodai munkat keresek. bár engem a kintlét is taszit màr. Többet nem jövök ki, elég tapasztalat volt fél év, hogy tudjam, hol vagyok boldog. Januárig kihuzod vhogy, kitartás!
2012. nov. 21. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Eéső, szerintem neked problémád van az értő olvasással.

Mi nem tartjuk vissza egymást. Úgy vagyunk vele: "ha menni akarsz menj". De nem akarok. Legalább is külön menni tőle nem. 4 éve vagyunk együtt. Nem fogok vissza szaladni a szülői házba, csak mert valami nem sikerült.

Második: Köszi. Csak már azt nem tudom addig mit csináljak. Már kezdek megbuggyanni. :-)

2012. nov. 21. 21:35
 4/6 Malats ***** válasza:
Ismerem az érzést :D Talán probáld addig a nyelvet tanulgatni, sétálgatni, fényképezni, vagy valami otthoni edzést beiktatni.
2012. nov. 21. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Olvasás? Több százezer könyv, több százezer világ, el lehet vele lenni. Amúgy tényleg semmit, de semmit nem tudsz dolgozni? Tanulj meg gitározni, tanulj nyelvet, kötögess,gondolkozz einstein tér-idő elméletén, programozz weboldalakat, vagy keress nekem valami ftp szervert amihez jó a keyloggerem :D...amúgy ez így nem egésséges az biztos.
2012. nov. 24. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, ha tudnék már rég dolgoznék. Már minden könyvemet kiolvastam. Töltöttem le 50 db-ot most a netről a mobilomra, de nem nyitja meg. Szóval ezt besz***tam.

Gitározni? Csak nem gondolod hogy erre fogok költeni, amikor a párom most egyedül keres és gyűjtjük az új albira? Nekem még bérletet sem veszünk. Heti 30eurót spórolunk így. Egyetlen elmenős programom, az a heti 1-2 alkalomal töténő bevásárlás. 10km séta a boltig, meg vissza. Ami meg a programozást és társait illeti, nem érted h nincs normális netem?

A tornát, fotózást, sétát.meg már rég kiveséztem. Minden négyzet centiméterét ismerem már ennek a helynek.

2012. nov. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!