Gyakakori kérdések függő lettem. Segítség! Mit csináljak?
Na jó, jó. "Tudom. Kapcsold ki és találj más elfoglaltságot."
De ez nem ilyen egyszerű. 10 hónapja kiköltöztünk külföldre. Eddig dolgoztam, de most 3 hónapja nem. Próbálltunk másikat keresni, de mivel nem beszélem rendesen a nyelvet minden honnan elhajtanak. Akihez kijöttünk, pedig nem segít. Egyszerüen ránk unt és sz@.ban hagyott. Haza menni sem tudok, merr az ottani albérletünk elúszott.
Úgy beszéltük meg a párommal, h januárra lesz annyink h haza menjünk és kivegyünk ott valamit. Én ott maradok dolgozni a régi helyemen, ő meg vissza jár ide.
De addig itt ülök egész nap tök egyedül. A házi munka ls a főzés hamar meg vannak. Már a sétát is unom. Tornázni sincs kedvem. Nincs tv-nk, se normális internetünk. Nem tudok se filmet nézni, se új zenéket hallgatni. Mobil netünk van, amin csak ilyen olvasgatós oldalak jönnek be.
Már unom a wikipédiában olvasgatni az érdekességeket. A facebookra meg nem is merek felmenni már. Nehogy rámfogják hogy:"de rá érsz" Eggyetlen mentsváram ez itt a GYK.hu. Ma is szinte egész nap itt lógtam. Annyira ki vagyok már pihenve, h aludni sem tudok, ékszaka is itt pötyörészek.
Ne értsetek félre nem sajnáltatni akarom magam, csak másképp nem nagyon tudom leírni.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Eéső, szerintem neked problémád van az értő olvasással.
Mi nem tartjuk vissza egymást. Úgy vagyunk vele: "ha menni akarsz menj". De nem akarok. Legalább is külön menni tőle nem. 4 éve vagyunk együtt. Nem fogok vissza szaladni a szülői házba, csak mert valami nem sikerült.
Második: Köszi. Csak már azt nem tudom addig mit csináljak. Már kezdek megbuggyanni. :-)
Nem, ha tudnék már rég dolgoznék. Már minden könyvemet kiolvastam. Töltöttem le 50 db-ot most a netről a mobilomra, de nem nyitja meg. Szóval ezt besz***tam.
Gitározni? Csak nem gondolod hogy erre fogok költeni, amikor a párom most egyedül keres és gyűjtjük az új albira? Nekem még bérletet sem veszünk. Heti 30eurót spórolunk így. Egyetlen elmenős programom, az a heti 1-2 alkalomal töténő bevásárlás. 10km séta a boltig, meg vissza. Ami meg a programozást és társait illeti, nem érted h nincs normális netem?
A tornát, fotózást, sétát.meg már rég kiveséztem. Minden négyzet centiméterét ismerem már ennek a helynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!