Te jó ember vagy?
Figyelt kérdés
Összességében Te mit gondolsz magadról?2013. júl. 7. 13:45
11/21 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok mint az előző hozzászóló. Látszólag talán jó embernek tűnhetek, csendes vagyok de kedves, segítőkész. Viszont a fejemben olyan durva gondolatok támadnak, pl. egy embernek (most az mindegy, hogy ki) mindig a halálát kívánom, imádkozni szoktam hogy fulladjon meg, meg ilyenek. Kiskoromban meg is akartam mérgezni, a tett megvolt, de persze nem jött össze. Bár ha belegondolunk, sok okom van rá megölni de ez is egy más téma.. Úgyhogy én mindkettő vagyok, azt mondanám.
13/21 anonim válasza:
Most vagyok 36 éves. Mikor 21 éves voltam, megöltem a mások által legjobbnak hitt barátnőmet,mert valójában gyűlöltem őt. 10 évet ültem a börtönben, és ez alatt csak arra tudtam gondolni, hogy szabad vagyok. Nem bántam meg, hogy megöltem.Most fejeztem be az egyetemet, tökéletes életem van és boldog vagyok. Úgy gondolom, hogy megérte, de valószínűleg nem vagyok jó ember. Mégis, ha felajánlanák, hogy változtathatok ezen, nem tenném.
14/21 anonim válasza:
Jó ember vagyok olyan szempontból, hogy nem teszek rossz dolgokat. Rossz ember olyan szempontból, hogy csak azért nem teszek, mert nincs rá lehetőségem.
15/21 anonim válasza:
Úgy gondolom igen jó ember, főleg azok után hogy sokszor nincs itthon mit ennem, de azért adtam 500 forintot utcán egy kéregetőnek. 20/f
16/21 anonim válasza:
Is-is. Tudok rossz lenni, de azokért mindent megteszek vakon, akiket szeretek. Lásd, szerettem egy lányt 9 évig. Végig csak kihasznált. De én repedt bordával is elmentem dolgozni kiskorúként, hogy tudjam támogatni. (Nem mint dicsekvés írtam ezt.)
17/21 anonim válasza:
Nem tudom jó ember vagyok-e, de igyekszem helyesen cselekedni az életben mindig.
18/21 anonim válasza:
Én nem azt mondom hogy jó ember vagyok,hanem inkább azt hogy egyeseknél biztosan jobb ember vagyok!
19/21 anonim válasza:
Magamat jó embernek tartom de mások nem tudom mit gondolnak rólam. De ez is relatív. Kinek mi a jó?
20/21 anonim válasza:
A kérdezőével megegyező okok miatt nem tartom magam jó embernek. A vakság árán pedig nem is akarnék az lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!