Miért vagyok ilyen irigy ember?
Figyelt kérdés
Mások sikerei mindig irigységet ébresztenek bennem. Mindig azt érzem, hogy megint egy ember, aki sokkal jobb nálam, ez nagyon feldühít és irigylem tőle a tehetségét, a szépségét, hogy mennyivel jobb ember, mint én. De ez egy nagyon undorító tulajdonság, hányok magamtól, hogy ilyen mélyre süllyedek minden alkalommal! Miért alakulhatott ki ez nálam, hogyan tudnám legyőzni? 20/L2013. jún. 26. 14:28
1/6 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, én úgy gondolom hogy tehetséges vagyok, mégis irigy vagyok másra mert engem sose ismertek el, mást akinek meg nincs akkora tehetsége körbenyalják, mert népszerűbb
2/6 A kérdező kommentje:
:(
2013. jún. 26. 14:35
3/6 anonim válasza:
igazából ezt nem lehet legyőzni, csak akkor ha te is elérsz egy kis sikert, csak arra vigyázz hogy nem száljon a fejedbe a dicsőség
4/6 A kérdező kommentje:
Ennek a veszélye nem fenyeget, hogy én sikert érnék el!
2013. jún. 26. 14:51
5/6 anonim válasza:
Ugyanez van velem. De ez még jobban motivál! Csak az keserít el, hogy én 4 évig kitartóan minden nap vért izzadva gyakoroltam, erre jön valaki és a 3. nap leelőz. Ez egy kicsit elkeserítő, de csak jobbnak kell lennem.
6/6 anonim válasza:
Akkor neked valószínűleg jó a szemed. Hál' istennek nekem is jó.(Semmi se élesíti úgy a látást mint az irigység.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!