Te jó ember vagy?
Figyelt kérdés
Összességében Te mit gondolsz magadról?2013. júl. 7. 13:45
1/21 anonim válasza:
Hát ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem nem, mert képes vagyok az önzésre, persze az is kérdés, hogy ki az, aki jó embernek számít.
2/21 A kérdező kommentje:
Ez minden ember csak magáról döntheti el szerintem.
2013. júl. 7. 15:53
3/21 anonim válasza:
sztem az egoisták ugy is az fogják mondani hogy hibátlanok és hogy jó emberek szoval ez relatív dolog sztem ...
4/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Adós maradtál a "jó ember" definíciójával, így, pontatlan kérdésedre csak esetleges, többnyire használhatatlan válaszokat fogsz kapni.
Mi az a jó ember?
Üdv R.
5/21 A kérdező kommentje:
Szerintem csak az a Jó ember ki magát annak érzi. Pl egy gyilkos tudja magáról hogy nem jó ember.De szerintem ezt mindenki el tudja magáról dönteni. Pl én nem tartom magamat jó EMBERNEK, mert egy ember életét kevesebbre tartom mint egy állatét.(bizonyos ésszerű határokon belül) Pl ha van egy medve ami megöl egy embert akkor a medvét agyonlövik mert megölt egy embert és jaj szegény meg mit tudom én, de ha egy orvvadász megöl egyet akkor pénzbirság ilyesmi, max. börtön es én ezzel nem értek egyet.Miért nem egyenlő?? Az ember miért ér többet mint a medve?Úgyis több van belőle. Ezért én emberként nem vagyok jó mert a fajomat kellene védenem.Hogy hát a medve megölte meg ha én lennék ilyen helyzetben,meg ilyesmi.De szerintem a emberiség rossz.ÉN EZÉRT NEM VAGYOK JÓ EMBER!De ezt mindenki döntse el magáról.
2013. júl. 7. 18:53
6/21 A kérdező kommentje:
Ez ilyen közvélemény-kutatás szerű dolog lenne, hogy ki mit gondol magáról.
2013. júl. 7. 18:55
7/21 anonim válasza:
Nem vagyok,nem érdemlem meg ezt az életet remélem hamar lepereg.
8/21 anonim válasza:
Szerintem nem, de simán megjátszhatom, hogy az vagyok, függetlenül attól is hogy ezt leírom, menne, mert ugye nem tudod a nevem ;) : hogy önzetlen vagyok mással szemben, kedves a félénkekkel, stb.
Ugyan olyan ez, minthogy nem vagyok vallásos, de járok hittantáborba, és ott megjátszom - így még részesülök is abban a testi-lelki jóban, amiben a többi vallásos társam is. ;)
Sokszor van, hogy megéri jónak lenni! ;)
9/21 anonim válasza:
azt gondolom, hogy nem vagyok az, persze lehet, hogy sokan azt gondolják az vagyok. de szeretnék jó lenni
10/21 anonim válasza:
Én jó ember vagyok. De ugyanakkor van egy rosszabbik énem is, aki meg nem.. próbálom magam elkülöníteni tőle, és olyan jó ember lenni, amilyen csak tudok. Tetteimben jó ember vagyok, gondolataimban már nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!