Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 15 éves gyereket ellehet...

15 éves gyereket ellehet engedni vidékre?

Figyelt kérdés
A fiam egy barátjával, akit interneten ismert meg és Budapestről menne Tatabányára. Köszönök mindent segítséget!
2013. júl. 7. 12:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Önmagában nem lenne gond azzal, hogy egy 15 éves elmenjen Tatabányára. Én ott akadtam meg, hogy azt írtad, hogy interneten megismert barátjával... Ismered ezt a barátot? Mert ha nem, én biztos nem engedném el.
2013. júl. 7. 12:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt mondja már 1 éve ismeri. Én nem tudok róla semmit.
2013. júl. 7. 12:22
 3/13 Egy ork ***** válasza:

Beszéltek már hangkommunikációval? Pl telefon, Skype, Teamspeak, stb

Ha nem, én sem engedném el.

2013. júl. 7. 12:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Skypeolni szoktak elvileg és ott van azt hiszem webkamera. De a férjem szerint vannak olyan emberrabló csoportok, akik leültetnek egy fiatalt a kamera elé, hogy elhitessék, hogy vele egykorú.
2013. júl. 7. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:

Azert nem kell ennyire paranoiasnak lenni, ennyi erovel elo talalkozas nelkul lehetetlen egyertelmuen bizonyitani, hogy a masik valodi

De amugy ja, telefon vagy skype nem art.... bar en is sokat ismerkedtem neten, igazabol messze nem olyan veszelyes, mint ahogy a szulok elkepzelik... csak egy kis jozan esz kell hozza

De Tatabanya messze van, minek mennek pont oda?

2013. júl. 7. 12:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Mert a szomszéd megyében van. A barátja nem tudom hol lakik, de gondolom Veszprém környékén.
2013. júl. 7. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én 16 évesen 3 napos dzsiptúrára mentem egyedül Tunéziában :D Szerintem nem lehet gond, nyugodtan engedd el. Ha valami történne vigyen telefont, hogy fel tudjon hívni téged ^^
2013. júl. 7. 13:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Még megoldható lenne, de én holnap elutazom 1 hétre Lengyelországba és mi lesz, ha történik vele valami?
2013. júl. 7. 13:52
 9/13 anonim válasza:

Én 13 évesen mentem el tőlem közel 100km távolságra egyedül egy ismeretlen emberhez. Így utólag most felnőtt fejjel 21 évesen visszagondolva elég nagy butaság volt részemről de hát nem voltam felügyelet alatt sose ami a szülő hibája :)

Amúgy ha skypeoltak webkamera meg volt mikrofon stb. akkor simán el lehet engedni. 15 évesen pedig csak van annyi esze, hogy felhív ha baj van.

2013. júl. 7. 16:59
 10/13 anonim válasza:
Lengyelországba is fel tud hívni csak az neked kerül plusz pénzbe.
2013. júl. 7. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!